Журналистката от БНТ Анна Ангелова разкрива подробности за характера, мечтите

...
Журналистката от БНТ Анна Ангелова разкрива подробности за характера, мечтите
Коментари Харесай

Анна Ангелова: До хубавите неща не се стига с асансьор, трябва да изкачиш стълбите

Журналистката от Българска национална телевизия Анна Ангелова разкрива детайлности за характера, фантазиите и част от ползите, които я построяват като персона в рубриката на списание „ DIVA " - „ ВЪПРОСНИКЪТ НА ПРУСТ ". Чрез къси въпроси и отговори, тя показва своя взор към живота, полезностите и значимите неща за нея.

Анна Ангелова споделя, че в мъжете цени достолепието и умеенето да отстояват решенията си, а при дамите това са инстинктът и усетът към детайла.

Вярва, че за другарските връзки най-важни са доверието и възприятието за комизъм.

Красивата водеща признава: " Щастието не е цел, а път. Път, изпълнен със срещи и страсти, които дефинират гледната точка към щастието. "

За най-голямо злощастие дефинира безразличието и загубата на обич в каквато и да е форма. Анна разкрива някои от създателите, композиторите, художниците и историческите персони, които са ѝ повлияли най-силно, споделя и за своите обичани цветя и птици.

Водещата с усмивка признава, че естествената заложба, която би желала да има е " подобен музикален гений, че да направя unplugged концерт със международни музиканти. "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР