Журналистката Миролюба Бенатова с обяснение защо лидерът на ГЕРБ Бойко

...
Журналистката Миролюба Бенатова с обяснение защо лидерът на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Бенатова с обяснение защо Борисов е избрал Хекимян

Журналистката Миролюба Бенатова с пояснение за какво водачът на ГЕРБ Бойко Борисов се е спрял  на кандидатурата на Антон Хекимян за кандидат-кмет на София. Тя написа своя коментар в обществената мрежа Facebook. Ето какво написа тя:
“Никога не е късно да се превърнеш в ексцентричното решение на ГЕРБ за претендент – кмет ”
Казва го водещият на утринния блок на бтв в този момент като прецизира, че перифразира известна сентенция. Не я споделя. Аз ще я напиша, в случай че не се сещате, а тя е, че в никакъв случай не е късно да станеш за срам. Сега го разискват по всички тв приемници. По нова тв беше оповестено като “влизането в леденото хоро на локалните избори ”.
Всъщност е ясно, че Хекимян е пуснат поради леденото хоро и патриотичния избор. И не е за подценяване от политическа позиция. Но думата ми беше да публицистиката. Клета. ”

Антон Хекимян е роден в Стара Загора на 22 май 1984 г. Самият той сподели при представянето си, че в столицата живее към този момент 20 години.

Хекимян означи оше, че от 19 години е публицист и е минал през всички равнища на кариерата си. Това го е предиздвикало да се замисли: “Накъде повече? ” Така осъзнал, че желае да работи за хората.

Още настоящи политически вести може да откриете в секция “Новините през днешния ден ”

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР