Журналистката Мира Добрева се изпокара в студиото на сутрешния блок

...
Журналистката Мира Добрева се изпокара в студиото на сутрешния блок
Коментари Харесай

Скандал и обвинения в лъжи в ефира на БНТ между Мира Добрева и шефа на Бърза помощ

Журналистката Мира Добрева се изпокара в студиото на утринния блок на Българска национална телевизия с шефа на Спешна помощ в София доктор Георги Гелев поради закъсняла кола за спешна помощ.

Случаят е от събота, когато пред постройката на малкия екран припада 20 – годишно момиче. Тя е била посетител в предаването на Добрева - „ Отблизо “ и поради това журналистката става очевидец на всичко.

По думите й, чак 50 минути след подаване на сигнала за припадъка на момичето идва колата за спешна помощ.

От Спешна помощ настояват, че в този миг не е имало свободен екип. Първата кола за спешна помощ се освобождава 21 минути след подаването на сигнала при тях от телефон 112 и идва за 6 минути до Българска национална телевизия. Припадналата жена обаче към този момент е добре.

Д-р Гелев сподели и разпечатки от телефонните позвънявания и джипиеса в съботния ден. Той упрекна журналистката в неистина. Думите му разгневиха Добрева. Тя го заплаши със съд, а той й отговори, че „ всеки познава адвокати “.

Добрева разяснява още и за какво водачът на колата за спешна помощ е пушил. "Защо да не пуши, когато кабината е изцяло изолирана от болните ", отговори й най-после доктор Гелев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР