Журналистката Люба Кулезич изненадващо изчезна от ефирна на „Евроком“ ,

...
Журналистката Люба Кулезич изненадващо изчезна от ефирна на „Евроком“ ,
Коментари Харесай

Къде изчезна Люба Кулезич?

Журналистката Люба Кулезич изненадващо изчезна от ефирна на „ Евроком “, видя Lupa.bg. Снощния епизод на предаването " Честно казано с Люба Кулезич " изненадващо бе воден от журналистката Катя Илиева и никой не даде пояснение къде е титулярката.

„ Честно казано без Люба Кулезич “, „ Къде е Кулезич? Какво се случва? “ – питаха фенове на предаването, само че по този начин и не получиха отговор.

Отсъствието на Кулезич е казус в историята на предаването, което не се е водело от различен сътрудник на журналистката, даже и в другите формати на " Честно казано с Люба Кулезич ", които преди години се излъчваха по BiT, ТВ7 и Нова тв. През годините предаването е видоизменяло името си, сменявало е малкия екран си, само че не и водещият.



Катя Илиева смени Люба Кулезич

" Денят, в който ужасът от войната измести паниките поради Коронавирус. Как се променихме да 15-ина дни? Говори доктор Светлозар Василев - психиатър и член на Българското психоаналитично общество. И още: знаем ли по какъв начин да посрещнем бежанците, с цел да им дадем освен заслон, само че и лекуване за „ контузията “, която го е довела? " - по този начин анонсираха от малкия екран вчерашния брой на „ Честно казано с Люба Кулезич “, само че не разясниха отсъствието й.

Зрителите на " Евроком " допускат, че Кулезич най-вероятно е болна или под карантина и поради това не е съумяла да води личното си предаване.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР