Журналистката Екатерина Гордон стана втората жена, обявила намерение да се

...
Журналистката Екатерина Гордон стана втората жена, обявила намерение да се
Коментари Харесай

Втора красавица поиска да стане президент на Русия

Журналистката Екатерина Гордон стана втората жена, оповестила желание да се кандидатира за президент на Русия в изборите през март следващата година, съобщи Ройтерс. Тя сподели, че желае да употребява изборите за акция в отбрана на правата на самотните майки и децата.

Според някои опозиционни деятели Кремъл има желание да насити предизборната акция с претенденти, които да отвлекат вниманието за да се подтиква изборната интензивност и да бъде разцепена демократичната съпротива.



Очаква се президентът Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила да се кандидатира в комфортен за него миг и да завоюва, само че той още не е удостоверил желанията си, отбелязва Ройтерс. 37-годишната Гордон е майка на две деца, работи като ефирен и радио водещ и твърди, че ще бъде самостоятелен претендент. Тя сподели, че в никакъв случай не е гласувала, само че се е разочаровала както от демократичната съпротива, по този начин и от прокремълските политици. "Разбрах, че всички се хранят от една хранилка ", добави тя във видеоклип, пуснат по интернет.



Гордон означи, че не е съгласувала кандидатурата си с Кремъл и че има персонален опит за проблемите, с които се сблъскват съветските дами, тъй като има лична юридическа компания.

Неотдавна желание да се кандидатира разгласи и друга, по-известна рускиня - 35-годишната телевизионна звезда Ксения Собчак. Тя уточни, че предлага на демократичните гласоподаватели, недоволни от ръководството на Путин, опция, която те да поддържат.

Според Ройтерс нито Собчак, нито Гордон имат някакви действителни шансове за победа, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР