Журналистката бе уловена да притичва от сградата на Би Ти

...
Журналистката бе уловена да притичва от сградата на Би Ти
Коментари Харесай

Гена Трайкова пие от обяд


Журналистката бе уловена да притичва от постройката на Би Ти Ви до непосредствен ресторант, където първата ѝ работа беше да прегледа винения лист. Шефката на новините показа обяда си, който се ограничаваше единствено до порция любеница, със своя другарка. По-късно към тяхната компания се причисли и незнаен господин, който се настани на стола до Гена, писа „ Ретро “.

Бившата обичана на Венелин Петков обаче не удостои събеседниците си с внимание и през целия обяд гледаше разсеяно встрани и през 5 минути надигаше чашката с вино. Очевидно Трайкова не изпитва стеснение да пие алкохол в работно време, без да го съчетава най-малко с храна.

Наскоро журналистката, която в последните години е най-вече зад кадър, се появи в ефира на „ Тази събота “, с цел да даде повече детайлности за новото интерактивно студио на новините.

След изявата ѝ обществените мрежи гръмнаха с отрицателни мнения по неин адрес, гласящи, че тогавашната хубавица се е занемарила и много се е закръглила. Злите отзиви стигнали до ушите на Гена, която незабавно решила да се вземе в ръце и се подложила на спартанска диета.

Сега се възползвала от изобилието на летни плодове и наблягала на динята, само че от виното, което също е калорично, не се отказвала.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР