Журналистите трябва да попитат Бойко Борисов сега, като е в

...
Журналистите трябва да попитат Бойко Борисов сега, като е в
Коментари Харесай

Михалев: Борисов е договорил кабинет с ДПС с Ердоган

Журналистите би трябвало да попитат Бойко Борисов в този момент, като е в Турция, повел ли е неофициални срещи с някой на доста високо равнище, който да го е предиздвикал примерно да направи държавно управление дружно с Движение за права и свободи, тъй като Движение за права и свободи не би трябвало да са отвън властта.

Това разгласи депутатът от " Демократична Българя " Стоян Михалев пред Нова нюз. На въпрос има ли сходна информация, той отговори:

" Аз долавям, че се приказва в коридорите за среща на Борисов  с Ердоган. Неформална среща по тази тематика. "

Г-н Йордан Цонев неведнъж повтаря, че не може към този момент да има ръководство без Движение за права и свободи, добави депутатът.

Не ви споделям, че съм бил очевидец на тази среща, това се приказва в куоларите, посочи той.

Миналата седмица водачът на ГЕРБ бе на посещаване в Турция, само че единствено в Истанбул, където бе признат от Вселенския патриарх и се срещна с българските духовници от желязната църква " Свети Стефан ".

ГЕРБ не играе за първия мандат, това с кандидатурата на проф. Габровски е поклон към БСП  - предлага се политически неангажирана фигура и по този начин се стартира формулата, при която соцпартията би подкрепила ГЕРБ, към този момент не с техния мандат, счита Михалев. И добавя: " В момента единствено подгряват сцената, пушката от първо деяние ще гръмне в третото ".

Нямало значение даже при кого ще отиде третия мандат, значимото е да не са принудени нито ГЕРБ да поддържат мандат на Българска социалистическа партия, нито алените - на партията на Борисов. Можело тогава отново да бъде препоръчан Габровски, може сходна фигура, разви теза политикът музикант, който е в управлението на ДСБ.

Редно е президентът да върне Изборния кодекс, съобщи още Михалев. Позова се на експертната оценка на хора като Цветозар Томов. Няколко са текстовете, по които би трябвало несъгласие, твърди националният представител от Демократична България. Ветото ще е тест за болшинството, подкрепило прекрояването на кодекса. " Някой чул ли е половин година обратно една дума против президента от ГЕРБ или Борисов, а помните какви неща се изливаха в ефир - това го няма, явно е настъпило помирение и синхронизация, а дали се е видял или не Борисов с Радев, са второстепенни въпроси ", сподели още Михалев.

Меси ни замеси в Шенген, съобщи още депутатът от Демократична България, като попомни, че проблемите с границата и корупцията били трупани с години.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР