Журналистите от руския телевизионен канал НТВ са поради липса на

...
Журналистите от руския телевизионен канал НТВ са поради липса на
Коментари Харесай

Турция проговори за задържането на руските журналисти

Журналистите от съветския ефирен канал НТВ са заради липса на акредитация. Източник от турското външно министерство призна това пред ТАСС.
" Те бяха арестувани от полицейски чиновници сега, когато снимаха. По време на инспекцията се оказа, че нямат позволение за фотоси ", сподели източникът на организацията.
Той сподели още, че турските полицейски чиновници са задържали публицистите покрай постройката, където се намира компанията " Baikar Savunma ", профилирана в производството на турски безпилотни летателни апарати (БЛА).
В същото време от турското външно министерство прибавиха, че нямат информация в кой полицейски сектор са отведени чиновниците на НТВ.
Руското външно министерство заяви, че на 3 декември съветските публицисти в Истанбул са спрели да споделят. От министерството обявиха, че „ последният път, когато са имали цялостен контакт с тях, е било в четвъртък, по време на което руснаците съобщили, че са арестувани от незнайни лица и са отведени някъде “.
 Руски публицисти изчезват безследно след арест в Турция Руски публицисти изчезват безследно след арест в Турция
Служители на централната телевизия на Русия бяха арестувани в Турция, а връзката с тях е прекратена, оповестиха от пресслужбата на НТВ, ци...
По-рано телевизионната компания съобщи, че връзката с техните чиновници е прекратена, откакто са уведомили редакцията за задържането им от полицията в предградие на Истанбул.
Руското посолство в Турция и съветското генерално консулство в Истанбул от своя страна поддържат връзка с турските управляващи, изяснявайки информацията за случая.

Anti-war Russian/American investigative journalist Andre Vltchek has died in Turkey under mysterious circumstances. This is the second American Journalist to die in Turkey under mysterious circumstances, the other being Serena Shim. RIP to a great man.
— Syrian Girl
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР