Журналистическият екип на телевизия Bulgaria ON AIR е бил атакуван

...
Журналистическият екип на телевизия Bulgaria ON AIR е бил атакуван
Коментари Харесай

Хората, атакували екипа на тв Bulgaria ON AIR, са близки на нападнатата адвокатка

Журналистическият екип на телевизия Bulgaria ON AIR е бил нападнат от близки на столична адвокатка, чието нахлуване отразявал.
 Нападнаха публицисти от телевизия Bulgaria ON AIR по време на работа  Полицията търси мъж, опитал да изнасили адвокатка в адвокатската фирма ѝ в София
Близките - двама мъже, евентуално са били афектирани от случилото се по-рано с адвокатката и по тази причина са показали експанзия към репортера и оператора. Това описа в ефира на малкия екран репортерът Сергей Тодоров. Заедно с сътрудника си оператор Виктор Иванов той отишъл до адвокатската фирма, откакто полицията оповестява, че там е нападната юрист Валентина Каменарска. Било след 19:30 и на мястото нямало съвсем никого. Екипът към този момент се подготвял да си потегля, когато начело спрял автомобил. От него слезли мъже и влезнали в адвокатската фирма. Журналистите се пробвали да ги заговорят, като се извинили за безпокойството и обяснили за какво са там. Тогава двамата мъже избухнали и почнали да бутат екипа. Операторът получил няколко удара в опит да защищити камерата. Екипът е без съществени пострадвания. Счупен е визьорът на камерата.

" Решихме да не отвръщме на експанзията. Искам да се обърна към тези хора: Ако някой публицист ви пита нещо, е задоволително да кажете, че не желаете да разговаряте ", сподели Сергей Тодоров.

Телевизията ще подаде тъжба за нападението.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР