Журналисти от вестник Дейли мейл разкриха многомилионната стойност на новите

...
Журналисти от вестник Дейли мейл разкриха многомилионната стойност на новите
Коментари Харесай

Гардеробът на Меган Маркъл струва 78 900 паунда

Журналисти от вестник „ Дейли мейл ” разкриха многомилионната стойност на новите облекла на херцогинята на Съсекс Меган Маркъл през 2022 година Съответният материал е оповестен на уеб страницата на изданието.

Редакторите на портала проучиха детайлите на дрешника на Маркъл, в които тя се появи обществено едвам тази година. Оказа се, че общата цена на тоалетите и бижутата възлиза на 78 900 паунда, което е с 20 000 паунда повече от предходната година.

Според изданието най-скъпата дреха на Маркъл е гащеризон на марката Khaite за 620 паунда, който тя носи в композиция с колие на бижутерска къща „ Картие “ на стойност 12 000 паунда. Знаменитостта избра обувки на висок ток на първокласната марка „ Маноло Бланик “ за 595 паунда.

През май 2018 година, след сватбата на Меган Маркъл и принц Хари, стана известно за какво булката е предпочела тоалет на Клеър Уейт Келър. Оказа се, че някогашната дизайнерка на „ Живанши ” е феминистка и разгорещен защитничка на равенството сред половете. Маркъл реши да поддържа Келър и по този начин обществено да изрази уважението си към дамите дизайнери.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР