Журналисти анализираха съдбата на щастливците, които през последните години спечелиха

...
Журналисти анализираха съдбата на щастливците, които през последните години спечелиха
Коментари Харесай

Огромно щастие е да спечелиш големия джакпот – да, ама не…

Журналисти проучиха ориста на щастливците, които през последните години завоюваха солидни суми, грабвайки на една или друга лотария джакпота, и доближиха до извода, че животът им, с помощта на огромните пари, паднали им от небето, фактически внезапно се е трансформирал, само че не и в добра тенденция...  ​​​​​​​
Да се завоюват огромните пари от
лотария просто е рисково за живота.

Големите пари, получени във тип на подъл подарък от ориста, а не с помощта на усилена работа, да вземем за пример, създавайки собствен бизнес, както се оказва, на нито един от " щастливците " благополучие не са донесли, написа Езоейтер.



Например, 42-годишният гражданин на Тайланд Джиравут Понгфан в края на предходната година завоюва съвсем един милион $. Докато чествал обаче, сякаш, с най-близките си печелившият билет бил откраднат. В резултат мъжът, който бил щастливо женен и с положително семейство, се самоубил на 31 януари.

Влюбената двойка от канадския град Чатъм Дениз Робъртсън и Морис Тибо се помолили на Господ да завоюват джакпокт, който да им разреши да основат идеалното семейство, което да живее в някое райско кътче на нашата планета. Очевидно, Господ чул молитвите им и през септември предходната година двойката съумяла да завоюва
джакпот от 6 милиона $. След това Морис Тибо скрито напуснала работа, събрал си движимостите и.. липсващ от Живота на Дениз, взимайки своята половина от извоюваната сума. В това няма покруса със гибел, само че дамата сега не може да повярва на получения удар. Това обаче е единствено началото. На двойката занапред предстояли беди и несгоди.
Журналистите сочат освен най-свежите образци. Десетки по-стари сходни истории демонстрират, че " глезльовците на ориста ", съумели да приберат солидна сума от
лотарията, незабавно се оказвали под големия напън на мнозината искащи да споделят с тях насладата им и спечелилите просто не издържали на мъченията. А някои " щастливци " да вземем за пример скоро след облагата пък били намирани убити. Това се случило с печеливш от лотария през 2009 година, който прибрал 30 милиона $. Подобно злощастие се случило в Илинойс (джакпот с размер 20 милиона долара) и в Джорджия (5,илиона долара) през 2007 година - печелившите били убити поради леките им пари.



Ето за какво спечелилата седмия по величина в историята на Съединени американски щати
джакпот (560 милиона долара), жителката на щата Ню Хемпшир Джейн Доу (името е обещано от пресата) незабавно се обърнала към съда с настояването името ѝ и местожителството ѝ да не бъдат разгласявани. Наложило се незабавно да се бяга от родното ѝ място.

Да спечелиш
джакпот от лотарията е все едно, че да си провалиш живота

Руският парапсихолог, кестрасенс и публицист, създател на книги като " Диагностика на кармата " и " Човек от бъдещето ", Сергей Лазарев още преди 20 години е писал, че парите са сила, а милионите долари - голям заряд, който може да бъде признат единствено от подготвена за това душа. по тази причина е добряк оня, който мечтае да получи милиони като подарък, да вземем за пример, спечелвайки от
лотарията или прибирайки завещание от " американски чичо ". Вместо предстоящото благополучие, тази мощна сила просто ще разсипе ориста на човек, в най-хубавия случай, изпращайки го прибързано в гроба, а в най-лошия, трансформирайки оставащия му живот в същински пъкъл.

Превод и редакция: БЛИЦ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР