Журналистът Владимир Береану по 7/8 тв за политическата обстановка у

...
Журналистът Владимир Береану по 7/8 тв за политическата обстановка у
Коментари Харесай

Владимир Береану: Гешев не може да го махнеш. Той си пуска снимки с Лаура Кьовеши

Журналистът Владимир Береану по 7/8 тв за политическата конюнктура у нас и законопроекта - бонус против донос - хора да доносничат за укриване на налози и да получат 10% отстъпка от техните:

" Това са идиотски хрумвания и ще доведат до противоположното - набеждаване на съперник и конспирация. Основната неточност е във обстоятелството, че имаме неработеща прокуратура. Гешев не може да го хванеш. Той си пуска фотоси с Лаура Кьовеши, като надали не...

Проблемът е, че няма работеща прокуратура, а в Румъния имаше такава, с началник Лаура Кьовеши, и всички сигнали отиваха при нея. Всеки сигнал беше проверяван и се стигаше до някъде. Сега се пробват с някакъв способ по какъв начин да хванем измамите, само че прокуратурата да не взе участие, някаква паралелна активност. Национална агенция за приходите не може да изплаща против сигнали като паралелна институция. Нека не го назоваваме доностничество, може би е концепцията да се подаде сигнал за нещо, само че тогава не даваш премия, тъй като когато даваш премия, това не е сигнал. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР