Журналистът Соня Колтуклиева попаднала на интересно проучване за нагласите на

...
Журналистът Соня Колтуклиева попаднала на интересно проучване за нагласите на
Коментари Харесай

Соня Колтуклиева заподозря Радостин Василев в манипулиране на обществените нагласи

Журналистът Соня Колтуклиева попаднала на забавно изследване за настройките на обществото и рейтинга на политиците: 

Сайтът Плевенпрес взел, че разгласил през вчерашния ден историческо-галактическо изследване за “електоралните настройки за ръководството на кабинета “Петков " за интервала 8.06. - 19.06. 2022 година "

“Проучването е на “европейската компания Sociology Web Researcher (SWR). "

За тази компания няма никакви данни в Интернет. Но аз съм чувала за нея, дори завоювах няколко баса от кандидат-депутати на “Има подобен народ " през ноември 2021 година, че изследванията й са лъжовни. Ще ви разкажа…

И по този начин … дано да проследим смѐшката.

Започва се стремително. Няма четири-пет. Ритник с бутонките по топките: “Има Такъв Народ " остава отвън идващият парламент при избори в този момент! След последните събития българите възстановяват разтърсеното доверие към новата политическа класа, само че не и в някои от водачите на четворната коалиция.

Слави Трифонов бележи рекорден спад в утвърждението и голям растеж в неодобрението. Хората не престават да показват неодобрение против порочния модел на задкулисието в лицето на някогашните ръководещи партии на статуквото, като огромна част от интервюираните пречисляват Има Такъв Народ към партиите на статуквото, поради изненадващата поддръжка, която партията на Слави Трифонов оказа на ГЕРБ И Движение за права и свободи. Засичаме огромна поддръжка към отделилите се шестима депутати от Има Такъв Народ и Министъра на Младежта и Спорта в оставка Радостин Василев. "

Следва “Ода на насладата " за Радостин! Ура!

“С най-голямо утвърждение в състава на министерски съвет към 47-то Народно Събрание е министъра на Младежта и Спорта Радостин Василев, който оглавява топ 5 в класацията и събира 29% утвърждение. За съществена причина на нарастването на персоналния му престиж се допуска, че се дължи на решението му да се разграничи от политиката на Слави Трифонов и да напусне Има Такъв Народ. "

Ти да видиш! Предателството е толкоз ценѐно, че чак е пре-оценѐно!

Млъкни, сърце, безредици велики предстоят!

“Президентът Румен Радев към момента с най-голям рейтинг и събира утвърждението на 32% от интервюираните, след него се подрежда Кирил Петков с 27%. Бившият Председател на Народното Събрание Никола Минчев е с 18% утвърждение, а Министъра на Младежта и Спорта в оставка е с 17%. Рейтингът на Слави Трифонов се срутва лавинообразно и пада до 4%. "

Оставям настрани очевадната истина, че който е съчинявал тези недомислици е скаран с правописа на българския език, но е малко зле и със сметките.

Роденият в Плевен, лидер на листите на “Има подобен народ " в 15 МИР- Плевен, за изборите през април, юли и ноември предходната година, Радостин Василев, аз бих поставила паралелно до президента Румен Радев. Ако ще е врана, да е рошава! Не е ли по този начин?!

“63% от интервюираните декларират, че имат доверие в ръководещата коалиция. Доволни от работата на институциите са 53%. Народното събрание получава утвърждение от 54% от българските жители ".

Резултати като слънце! Как да не си ра̀достѝн?!

… Връщам се обратно, до 10 ноември 2021 година. Тогава “Има подобен народ " разгласява изследване на същата тази безусловно незнайна компания SWR. И ето вижте по какъв начин са познали точ-в-точ резултатите на вота от 14 ноември 2021 година:

1. ГЕРБ-СДС - 22,1%

2. Има Такъв Народ - 19,3%

3. Българска социалистическа партия - 16,6%

4. Движение за права и свободи - 10,3%

5. Продължаваме промяната " - 10,1%

6. Демократична България - 8,5%.

Президентът Румен Радев е с най-голям рейтинг - 49%, следват го Слави Трифонов - 41%, Кирил Петков - 29%, Бойко Борисов - 21%… По това време Радостин Василев въртѝ “колелото на шанса " в центъра на Плевен, неуморно сее семето на положителното с марка “ИТН ", дава изявленията по телевизия 7/8 и … по тази причина не е съумял да попадне нийде-никъде в класациите за турбо-доверие.

Нищо, де. Неизбежно е било да пристигна и неговият звезден момент! Просто е трябвало да се отдели от “мафията " ИТъНъ и да навлезе в кристално чистите водѝ на ПъПъ.

Какъв катарзис, какво прояснение! Днес Радостин Василев дори издигна глас за обединяване.

В идващото изследване, за него - 100% утвърждение.

… Та значи, за SWR, чух през септември предходната година персонално от кандидат-депутат от Има Такъв Народ. Вика: не са скъпи, вика: 50 000 и ти дават, вика, най-точните резултати на света. Е, по какъв начин?! Направо са без неточност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР