Журналистът Соня Колтуклиева излезе с ново разкритие!: Защо НСО пази

...
Журналистът Соня Колтуклиева излезе с ново разкритие!: Защо НСО пази
Коментари Харесай

Колтуклиева с ново разкритие!: Защо НСО пази Йоловски. Как Кирчо Петков го „натиска“ за афера за 640 милиона!

Журналистът Соня Колтуклиева излезе с ново разобличаване!: Защо НСО пази Йоловски към този момент 4 месеца. Как Кирчо Петков го „ натиска “ за спекулация за 640 милиона! Това направи тя в собствен нов пост във Facebook, в който прави и други разкрития.
SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:
4 месеца към този момент настоящ министър е охраняван от НСО, поради опасност от ръководител на партия и народен представител! Ето каква е историята. На 21 ноември 2023 година започнах смс-комуникация с Божидар Божанов в Signal. Семеен кодекс: “Но за какво министър Йоловски е споделил на председателския съвет в Народното събрание, че Вие и Кирил Петков сте го натискали да уредѝ посочени от Вас компании за поръчки на обща стойност 640 милиона лв.? Какво му е дало съображение да насочи това обвиняване? ” ББ: ”Министерството няма подобен бюджет! ”
Александър Йоловски преди малко, по БТВ, заяви, че Министерството на електронното ръководство разполага – по 2 посоки – с бюджети 2х650 милиона лв..
Значи пари има. Милиони! И някой желае да ги докопа и присвои.
Да напомня. В непосредствено лъчение за ПИК тв от ул. ”Шишман ” и ул. ”Иван Вазов ”, описах, че Кирил Петков, който живее насреща, е поканил на по пиво Александър Йоловски, на 2 октомври 2023 година, някъде в късните часове на деня в 5L Speakeasy bar, след това министърът показа на председателски съвет в Народното събрание, че някогашният министър председател го попитал: “Ти деца имаш ли?! ”, от което той се почувствал застрашен. Оттогава Александър Йоловски е под денонощна защита, гардове на НСО пазят невръстния му наследник и влизат с него в класната стая. Само си представете каква контузия е това. Показах единствена нощния клуб, в който се влиза по загадъчен метод, вътре е пресъздадена атмосферата на сухия режим в Чикаго, по времето на Ал Капоне. Каква подигравка на Съдбата и каква символика, а?!
В нашия чат Божидар Божанов ми призна, че и той е бил в компанията на Кирил Петков и Александър Йоловски на въпросната среща.
Защо не са се срещнали в министерството или в Народното събрание? Цяла България видя към този момент моето видео от лоби-бара на гранд-хотел “София ”, провокирало 9-бала безредици в политическия и финансов хайлайф. Разкрих, че става въпрос за договорката Виваком-Булсатком и ползите на лобиста от Лондон. Кирил Петков атакува Комисия за защита на конкуренцията, от комисията му дадоха отговор остро, а от United Group крепко го нападнаха. В четвъртък и петък Комисия за защита на конкуренцията не посмя да излезе с никакво решения – нито в интерес на UG, нито на Спас Русев. … Нещо се замислих. Дали патрулката на Столична дирекция на вътрешните работи, против дома на Кирил Петков, след срещата в нощния бар, е да го следи, а не да го пази?!
Колтуклиева с ново разобличаване!

 

Както SafeNews писа, през октомври предходната година Софийската градска прокуратура стартира следствие за закани против Йоловски.
От ГЕРБ и от „ ИТН “ настояват, че на председателски съвет в Народното събрание министърът е разказал, че е притискан от Кирил Петков и Божидар Божанов. И Петков, и Божанов отхвърлят тези изказвания.

„ Това е тематика, по която не мога да дам коментар – по разбираеми аргументи “ – по този начин през днешния ден Александър Йоловски дава отговор на въпроса дали се опасява от Петков и Божанов.

Нямам политически тил като министър, защото аз съм човек, който има вяра на съвестта си и в никакъв случай не бих направил нещо срещу съвестта си, сподели още Йоловски.

Още вести четете в секция България

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР