Журналистът Сашо Диков започва работа в „Шоуто на Слави”. Днес

...
Журналистът Сашо Диков започва работа в „Шоуто на Слави”. Днес
Коментари Харесай

Стажантът Диков започва работа в Шоуто на Слави

Журналистът Сашо Диков стартира работа в „ Шоуто на Слави”. Днес Стажанта още веднъж бе в Народното събрание след няколко седмици неявяване, написа "Флагман ".
Диков последно работеше за телевизия BiT, където старателно прислужваше на банкера-беглец Цветан Василев, прочут като българският Мадоф.
Припомняме ви, че малкия екран бе продадена при започване на февруари, а на 9 февруари, с встъпването на новата администрация, всички излъчвания без новините бяха спрени. Дългогодишният публицист Сашо Диков напускa BiT с огромна горчилка по изгубената хранилка. По време на неговото престояване в малкия екран той стана с прочут с това, че единствен даваше ефир на банкера-беглец Цветан Василев, който се крие като мишка в Белград.
С целенасочените си изявленията и офанзиви в отбрана на душманина на банкрутиралата КТБ предприемач Диков и колежката му Люба Кулезич си завоюваха прозвището "храненици на Цветан Василев ".
Сашо Диков напуща BiT, която беше трансформирал в трибунка на банкера-беглец Цветан Василев и реди мрачни прокоби за бъдещето ѝ
Журналистът през днешния ден „ подпука” депутатите още от рано сутринта. Те пък му отговаряха с въпроса къде работи. Диков сподели, че ще има своя графа в „ Шоуто на Слави”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР