Журналистът, поет и шоумен Кирил Аспарухов е починал на 75-годишна

...
Журналистът, поет и шоумен Кирил Аспарухов е починал на 75-годишна
Коментари Харесай

Почина Кирил Аспарухов 


Журналистът, стихотворец и шоумен Кирил Аспарухов е умрял на 75-годишна възраст, заяви „ ВАРНА вести “. Снощи той е бил открит от околните си в офиса, откакто не се е прибрал вкъщи.
Кирил Аспарухов е роден на 5 ноември в гр. Петрич. Автор и водещ е на развлекателни стратегии, телевизионни излъчвания, фестивали и фешън ревюта. Кирил Аспарухов има издадени повече от 20 книги с лирика и изявленията.

Журналистът Иво Югов преди време написа за него: „ Кирил Аспарухов може да бъде поздравен за напъните, които поставя, с цел да възпламени духовното във варненци и да ги развлича с неподражаемия си фасон. Поетът ни подарява с проникновени и откровени стихове, журналистът с майсторски направени изявленията, шоуменът с блестящи стратегии, от които лъха бодрост и смях. Кирил Аспарухов е човекът-оркестър и тази роля му се отдава. Завладяващ, неналожителен, преоткриващ се – той е един от знаците на Варна и в никакъв случай не си е разрешил да прекрачи прага на разрешеното доверие сред себе си и хората, които имат вяра в него. Самият Кирил Аспарухов е институция, в която самичък е основал разпоредбите и ги съблюдава. “

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР