Журналистът Петър Тишкин публикува в социалните мрежи едно доста интересно

...
Журналистът Петър Тишкин публикува в социалните мрежи едно доста интересно
Коментари Харесай

Мнение: Русия и САЩ не са врагове, те действат синхронно в Украйна

Журналистът Петър Тишкин разгласява в обществените мрежи едно много забавно и друго мнение за конфилта в украйна. Публикуваме го без редакторска интервенция:

Противно на мнозина, аз имам мнение, че Русия и Съединени американски щати не са никакви врагове, а имат много синхронна игра ЗАЕДНО. Какви врагове са два лагера, които печелят по едно и също време от война с Украйна? Те са единствено телевизионни врагове. Иначе са много синхронни.

Инсталираното от Съединени американски щати (като Харвардите тук)човече Зеленски по холивудски стана тв воин в Украйна - президент в сериала " Слуга на народа ". После стана действителен президент. Да не забравяме специалитета на Съединени американски щати - мейдани. 15 години Съединени американски щати приготвят този ден в Украйна. 5 години като сериал. 10 години като ръководство. Със съгласието=синхрона на Путин.

Далеч съм от мисълта, че Съединени американски щати правеха от Украйна пластелинена топка, а врагът Русия седнал съм спокойно и добродушно и нищо не можеше да направи, с изключение на констатации.

И пристигна деня. Демократите в Съединени американски щати отиват на избори (чрез война). Путин задържа властта в Русия (чрез война).

Дойде деня да оправдаем военните разходи (през които се краде най-свирепо. Да напълним олигарсите с пари и да източим налозите на хората).

НИЩО повече от цялостен синхрон.

На всички беше ясно, че дойдат ли демократите в Съединени американски щати на власт ще има война. Една година и половина преди изборите там е време за такава. Както нормално.

Путин - ще ме простите...но той е буфосинхронист на Съединени американски щати. Да сте видели опит Съединени американски щати да го смъкват? Не. Няма и да видите! Той им е необходим. Да си оправдаят военните разноски. А и той неговите. Тия олигарси чакат да лапат. Да не мислите, че крадат от домати?! От война крадат.

Ще минат години. Съединени американски щати ще си тръгнат от Украйна. Както вършат на всички места. Русия ще са моралния победител, Съединени американски щати финансовия. Винаги по този начин става. Те са просто Том и Джери. Ние къщата..., в която водят война и която остава бардак.

Сега и двата телевизионни лагера ще дават доводи. Да си ги заврат някъде, а ние ще ги проучваме и ще се разделяме като хора.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР