Журналистът от телевизия ABC 10 в САЩ Мат Джордж говори

...
Журналистът от телевизия ABC 10 в САЩ Мат Джордж говори
Коментари Харесай

Мат Джордж пред БНТ: Смятам, че Везенков ще се наслади на престоя си в Сакраменто Кингс

Журналистът от телевизия ABC 10 в Съединени американски щати Мат Джордж приказва особено за феновете на Българска национална телевизия в предаването " Арена спорт ", в което разяснява какви са възможностите на Александър Везенков да бъде в действителност сполучлив с екипа на Сакраменто Кингс.

Според Джордж най-хубавият български баскетболист предпочитано ще бъде употребен на позиция 4 и има всички изгледи

" Мисля, че предпочитано ще играе на позиция 4. Виждам го като тежка четворка. Естествено, всичко зависи от Майк Браун. Той ще получи време на паркета с ДеАрън Фокс и Сабонис. В офанзивната част на играта Везенков е ослепителен и точно заради тази причина го виждам на сходна позиция ", стартира Мат Джордж.

" Откакто се завърна в състава Харисън Барнс е индивида, който получава място в стартовата петица. През предишния сезон той стартира в 82 мача и играеше приблизително по 32 минути. Ще бъде мъчно на Везенков. Едва ли някой мисли сега, че той може да бъде измежду стартовата петица на Сакраменто Кингс. На първо време той би трябвало да потвърди, че е на равнището на НБА. Лично за мен би било шокиращо, в случай че го видя в стартовата петица още първоначално, само че всичко може да се случи. За мен главният му съперник ще бъде Барнс, защото другият вид Кийгън Мъри може да бъде изместен на позиция 3 като лек нападател ", добави той.

Американският публицист приказва още и от какво ще се нуждае Александър Везенков, с цел да бъде сполучлив престоят му в НБА с екипа на Сакраменто Кингс.

" В момента най-хубавите играчи в НБА са европейци. Тук баскетболът е по-бърз и провокациите са повече изключително в отбрана. Един от главните въпроси е по какъв начин Саша Везенков ще се приспособява към играта в отбрана на Сакраменто. Кошът и стрелбите обаче са същите, тъй че считам, че Везенков ще се наслаждения на престоя си в Сакраменто Кингс ", съобщи Мат Джордж.

" Той можеше да пристигна в НБА още преди година, само че тогава си личеше, че има още работа за извършване. Искаше да завоюва Евролигата и да пристигна тук като първенец, само че не съумя. Все отново Саша беше определен за най-полезен състезател и мисля, че това го направи благополучен. Сакраменто му предложи доста добър контракт освен за стандартите на клуба, а за стандартите на НБА. Мисля, че с добра работа и мощно показване той може да си заслужи даже повече, когато този контракт изтече. От моя позиция това е една доста добра договорка и за двете страни ", приключи той.

Целия материал гледайте във видеото!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР