Журналистът от ESPN Стивън Ей Смит дискутира много интересна тема,

...
Журналистът от ESPN Стивън Ей Смит дискутира много интересна тема,
Коментари Харесай

Стивън Ей Смит разкри голямата разлика между играчите преди и сега: Много са меки

Журналистът от ESPN Стивън Ей Смит дискутира доста забавна тематика, обвързвана с модерната игра в НБА. Според Смит баскетболистите от новото потомство са прекомерно меки душевен и не умеят да поемат рецензии, до момента в който тези от предните ери са можели да те разпънат на кръст за знанията ти върху играта.

" Много от днешните играчи просто са доста, доста меки душевен. Буквално има играчи, с които не съм си приказвал от години, тъй като съм ги обидил с думите си за това, че са играли едва. Или за това, че в един дуел в плейофите блестят, а в идващите са като призраци. Вие играете пред хиляди хора в залата и милиони по тв приемника. Оставяте играта ви да приказва пред очите на хората. И когато се наложи да говорите за това, което мислите, те се държат с вас като че ли сте обидили фамилията или околните им. В това отношение мисля, че играта несъмнено се е трансформирала ", сподели Стивън Ей.

" В тези дни можеше да приказваш с доста момчета. Те имаха способността да се изправят против теб и да проведат диалог. Можеха да слагат под подозрение знанията ти, дали разбираш нещата, дали си сигурен в източниците си, можеха да те разпитат за всичко ", означи журналистът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР