Журналистът от БСТС - телевизията на БСП, Стоил Рошкев, коментира

...
Журналистът от БСТС - телевизията на БСП, Стоил Рошкев, коментира
Коментари Харесай

Журналистът Стоил Рошкев срещу Румен Радев: Никога повече служебен кабинет! На Фигуранта му се услади времето на междувластие, в което се изживяваше по най-долнопробен начин като някакъв величав владетел

Журналистът от БСТС - малкия екран на Българска социалистическа партия, Стоил Рошкев, разяснява двата служебни кабинета на Румен Радев и техния резултат.

Никога повече длъжностен кабинет! Мнозинството в Народното събрание сега - би трябвало да направи по този начин, щото в никакъв случай към този момент да няма длъжностен кабинет, счита журналистът.

Видяхме по какъв начин му се услади на Фигуранта времето на междувластие, в което този същият се изживяваше по най-долнопробен метод като някакъв величествен държател, въпреки в реалност той и доближените му да съставляват едни смешни парвенюта, счита Рошкев, визирайки президента Румен Радев.

Ето за какво следва да се направи тъй че: Спре ли прибързано даден изпълнителен мандат, до избора на нов, да си се точи остарелия. Не и да се вклинява несъответстващо президентинът. Никога повече. Не!, отсича Рошкев.
свързани новини93972на 19.11.2021101793на 16.11.2021
Това не е първата му изява против президента Румен Радев. Рошкев показва поредна позиция против президента и политиката на Дондуков 2. По време на изборите той искрено прикани да се гласоподава за Българска социалистическа партия и срещу Румен Радев.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР