Журналистът Мирослав Иванов коментира информацията на турските служби, че българската

...
Журналистът Мирослав Иванов коментира информацията на турските служби, че българската
Коментари Харесай

Мирослав Иванов: Службите трябва да се задействат по схемата Булгартабак

Журналистът Мирослав Иванов разяснява информацията на турските служби, че българската компания Булгартабак е част от контрабандна скица.
" Това не е първият случай, в който турските служби дават знак, че артикули на Булгартабак са забъркани в контрабандни схеми ", съобщи Иванов в предаването " Честно казано " с Люба Кулезич.

" Новото, което няма по какъв начин да бъде заметено под килима от прокуратурата е, че за първи път Булгартабак непосредствено се показва като източник на контрабанда. Ако до момента се е говорило за марки, в този момент турските служби непосредствено показват компанията " добави Иванов.

Според него това е единствено част от отчета на турските служби. " Но даже това, което е предопределено за медиите, е шокиращо и би трябвало българските служби да се интересуват от това, което е разкрито ", добави Иванов.

Темата разяснява и журналистът Асен Йорданов.

" Темата не е нова. Новото е, че сигналът е подаден на Интерпол от турските специфични служби. Важно е да означи, че не престават взаимоотношенията на Булгартабак с терористични организации в Близкия изток ", добави Йорданов.

По думите му регионът, в който се контрабандират цигарите на Булгартабак е един от най-горещите в света, с представители на кюрдските сили и " Ислямска страна ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР