Журналистът Лияна Панделиева публикува в личния си профил във Фейсбук

...
Журналистът Лияна Панделиева публикува в личния си профил във Фейсбук
Коментари Харесай

Французинът, който беше в конфликт с българин в Поморие бил пребит жестоко, разказаха какво се е случило

Журналистът Лияна Панделиева разгласява в персоналния си профил във Facebook информация по отношение на боят сред французин и българин в Поморие за място на плажа. Панделиева пусна и фотография на французина, който е бил пребит грубо и показа какво тъкмо се е случило. 

Вижте целият пост на Панделиева:

Това е фотография на французина Джудикаел Кристофър Танс, пребит на източния поморийски плаж от спасителя Х. К. на 24 юли, понеделник.

Танс е женен от 20 години за коренячката поморийка Людмила и всяко лято е в България. Не на Сейшелите, не на Соломоновите острови, а в ПОМОРИЕ.

В деня на офанзивата, фамилията с 13-годишния си наследник и техни другари са в свободната зона на плажа, като духа мощен вятър. Само един огромен наследник чадър се е задържал и групата сяда покрай него, само че идва Х. К., облечен в късите панталони на избавител от масата на която е ситуиран медицински и избавителен пункт и остро ги предизвестява незабавно да се махнат, тъй като този чадър е негова благосъстоятелност.



Джудикаел го моли да не се държи толкоз жестоко, само че всички стават и се реалокират встрани, където не престават да плажуват.
След половин час спасителят застава пред французина и на негоден британски споделя: „ Аз каже тебе ти маха, маха ти каже аз. Мърда в този момент! Тука мой жена чадър, ти маха! “

Джудикаел протяга ръка към телефона си, с цел да се обади в полицията и в този миг получава удар в лявото слепоочие, последвано от серия удари в очите, ритници в корема.

Съпругата Людмила истерично крещи „ Ти естествен ли си, стой, ще го убиеш! “, хората в близост замръзват.
„ Спасителят една дума не сподели, просто удряше! “ – споделя Людмила и добавя: „ После той спря да удря, отдалечи се няколко крачки, върна се, удари го още два-три пъти в лицето и един ритник. Затичах се към масата на спасителите, където седеше мъж и попитах кой е шеф на този избавител?

„ Аз съм негов шеф. “ – сподели мъжът, без да направи някакво придвижване, просто седеше и гледаше. Тогава спасителят избяга.
Людмила споделя: „ Полицията пристигна за към 10-15 минути. От пункта за незабавната помощ желаеха да избършат кръвта, само че тъй като нямаха лед, намерихме от прилежащия ресторант - очите му бяха към този момент доста оттекли. Докато се суетяхме, хора на плажа ни описаха, че същият избавител е бил още веднъж с нападателен предния със семейство с деца, което си тръгнало, напряко са избягали. За мен беше доста чудноват мудният метод по който служителите на реда събираха свидетелски показания и тъй като очевидно не считаха за нужно да разпитат всички очевидци, две дами сами настояха да дадат писмени показания, тъй като бяха потресени. Казаха: „ Кажете на мъжа си, че не всички българи сме такива! “

Приятелката с която бяхме дружно на една забрадка даже не беше разпитана. Полицаите някак пропуснаха да открият кой кой е в тази история и обръщаха тил на очевидци, които чакаха да потвърдят какво са видели. “

Много необичайно е, че някои медии към този момент съзнателно са разгласили нелепата полицейска версия, която гласи, че " българин и француцин се били до кръв за свободно място на плажа. " И забележете: очевидците са гонили служителите на реда по плажа, тъй като в действителност не били разпитани и желали да бъдат очевидци.

И що ли по този начин? Предположения?

Абсурдът е цялостен даже заради обстоятелството, че Танс, който от самото начало е бил на земята и не е съумял да се изправи, няма по какъв начин да се е бил, а даже не е съумял да резервира и личното си лице.

Колеги, в случай че някой се интересува от същинската история по какъв начин избавител пребива човек на плажа в Поморие и този избавител не за първи път се държи извънредно жестоко с плажуващите, знаете по какъв начин да ме намерите.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР