Журналистът Кристина Газиева се присъединява към екипа на Тази събота

...
Журналистът Кристина Газиева се присъединява към екипа на Тази събота
Коментари Харесай

Нова звезда ще грее в Би Ти Ви

Журналистът Кристина Газиева се причислява към екипа на „ Тази събота и неделя “ от тази седмица, 14 януари 2023 година Тя ще се включи в съботното издание с известната си графа, в която ще продължи да показва вдъхновяващи истории и образци за силата на човешкия дух. Заедно с Жени Марчева и Диана Любенова в събота ще показват настоящите събития от седмицата в обновеното студио на предаването и ще предложат повече посетители и обществени тематики.

Поредицата " Спасените " продължава с цялостна мощ и през новата година, към този момент в " Тази събота ". „ Първата история за 2023-а ще ни потопи в детския свят. Там, където положителното е чисто и е от сърце. Там, където всички страсти са откровени и неподправени - даже и тъгата. 13 деца от столично учебно заведение рисуваха в продължение на няколко седмици, с цел да подадат ръка на други 13 деца, изгубили детството си след потопа в карловските села през септември предходната година. Това е една история, която ще върне вярата в поколенията, които идват след нас “, разкрива Кристина.

Кристина Газиева ще срещне феновете и с графиня Ан дьо Колбер Христофоров, знаменит френски художник, и брачна половинка ѝ проф. Боян Христофоров - един от най-хубавите лекари в Париж. Тяхната история е като сюжет от филм.  Но още по-нереално звучи това, което те вършат за другите - към този момент близо 40 години те приютяват в дома си млади гении и ги поддържат по време на цялото им следване. Тяхната история Кристина описа в bTV Репортерите.

В съботното издани Жени Марчева ще продължи да показва своя авторски прочит на горещите тематики и събития от седмицата посредством диалози с водещи политически фигури и извънредни посетители. На 14 януари тя ще срещне феновете на bTV с украинския дипломат Виталий Москаленко, който в края на своя мандат ще показа с какви мемоари си потегля от България. Водеща на начин на живот и културни сегменти в съботния ден е Диана Любенова, която ще продължи да радва феновете с извънредни изявленията с холивудски звезди, срещи с обичани актьори и вдъхновяващи истории. Тази седмица тя ще беседва с актьорите Валери Йорданов и Яна Маринова за новите им планове. В съботната заран има време и за кино с Влади Апостолов и за забавни материали от репортерите Цвети Петрунова и Станчо Станчев.

В неделното издание на „ Тази събота и неделя “ водещите Мария Цънцарова и Петя Дикова прибавят към одобрените към този момент рубрики и изявленията, повече фамилни и потребни препоръки, нови тематики и поредици, както и настояща информация за всичко значимо в неделната заран. Мария Цънцарова тази неделя ще организира първо изявление с депутата Албена Симеонова след обвиняванията за връзки с търсения от Интерпол британец.

Петя Дикова ще продължи да споделя прочувствените истории на попадналите в клопката на зависимостите хора, а тази седмица ще се срещне с певицата Елвира Георгиева и брачна половинка ѝ – пластичният хирург Николай Георгиев. В предаването ще забележим и изявление с оператора Христо Тотев, работил с режисьора Въло Радев по емблематични филми като „ Осъдени души “.

Тази седмица поредицата на проверяващия публицист Тина Ивайлова “GLAS ” ще показа следствие за милиони, присвоени от строителство на пътища.

Част от неделното издание на предаването е и рубриката на Радиана Божикова – „ Наоколо “, в която тя споделя любопитни истории от всички кътчета на България и демонстрира впечатляващи хора, както и продължаваме да надникваме „ В кухнята на Симона “, където певицата Симона Загорова показва вкусни ястия дружно с известни персони.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР