Журналистът Иван Бакалов написа интерен коментар за Владимир Путин и

...
Журналистът Иван Бакалов написа интерен коментар за Владимир Путин и
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Путин е предприел твърд курс на разделяне със Запада и мерките едва ли ще го спрат

Журналистът Иван Бакалов написа интерен коментар за Владимир Путин и по-специално за желанието му да спре газа за Европа.

" Путин явно е кадърен да спре газа още на следващия ден, в случай че не му заплащат в рубли. Впрочем, на него долари или евро не му трябват, има наказания, няма какво да си купи с тях. И банките му са отрязани от банковата система, а сметките му в Европа са блокирани.

Предприел е корав курс на делене със Запада и ограниченията надали ще го спрат. Руснаците почнаха да създават ладите си по стандарт Евро 2 и няма да се разчувстван, че ще им се смеем какъв брой са изостанали. И в Индия е сходно, и в Китай.

Когато Путин врътне крана, след десетина дни в Европа несъмнено ще ни е все едно дали да му плащаме в рубли или евро. Радикално настроените ще намалеят, държавните управления ще се разклатят. И тогава ще бъде по-унизително да приемем.

Европа би трябвало да си откри газ преди да се дърпа за рублите.

Политическа партия Уил Смит е просто момче от село, не е честен екшън воин. А Оскар за тази му роля е недостоен ", написа Иван Бакалов в персоналния си профил във фейсбук.

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР