Журналистът Иван Бакалов написа днес коментар във Facebook въз основа

...
Журналистът Иван Бакалов написа днес коментар във Facebook въз основа
Коментари Харесай

Журналист опредли като смешен плач публикация на Трифонов

Журналистът Иван Бакалов написа през днешния ден коментар във Фейсбук въз основа на въпросите от водача на " ИТН " Слави Трифонов и ги дефинира като " комичен рев ".

В обявата на Трифонов той пита за какво публицистите не виждат, че препоръчаният началник на Здравната каса Станимир Михайлов също е бил в " Инвестбанк ", а когато Каримански бил препоръчан за гуверньор на Българска народна банка - това е била причина да не бъде определен. 

Бакалов декларира, че като лице, съдено за изявления от Петя Славова, знае че Михайлов е бил по-малко от година в " Инвестбанк ", само че самичък е напуснал, тъй като не е желал да подписва документи, за разлика от Любомир Каримански.

" Най-малкото аферата, при която подписва като изпълнителен шеф съглашение с ром лъжец, записал се с подправени документи като началник на компания. И с което съглашение, банката сякаш платила 1,1 млн. (в брой!) на наетия за задачата ром. И на това Каримански даде пояснение в тв предаване, че като шеф бил подписвал доста неща, не можел да помни всичко и дали Хампарцумян в " Булбанк " бил отговорен за откраднатите пари на футболиста Мартин Петров. Само че Каримански се е подписал под нещо, което е част от лъжлива скица, а Хампарцумян не е. И подобен ли би трябвало да е началник на Българска народна банка - дето не знае какво подписва? Или доста добре знае? ", написа още проверяващият публицист.

" Късмет е, че не съумяха да назначат Каримански. Кой знае кой искаше да го конфигурира през платформата Има Такъв Народ. ", споделя още Бакалов в поста си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР