Журналистът Ирина Асиова – Диамант нападна Слави Трифонов покрай последната

...
Журналистът Ирина Асиова – Диамант нападна Слави Трифонов покрай последната
Коментари Харесай

Журналистка избухна: Славчо, клето изчадие, предаде народа си

Журналистът Ирина Асиова – Диамант атакува Слави Трифонов около последната му изцепка с чалга простотията за Лена Бориславова, видя Lupa.bg. Ирина, която дълги години работи като всемирски кореспондент в „ 24 часа ”, преди да се омъжи за холивудския продуцент Моше Диамант, нападна Дългия с припомняне на ролята му по време на прехода.

Ето какво написа хубавицата:

Относно Слави… пропускате огромната картина… това тъжно, самотно, обезверено, комплексирано, нескопосано изчадие от подземията на българския преход…

Една немалка част от българския народ му вярваше, разчиташе на него, надяваше се, копнееше да види по какъв начин той идва, яхнал Хамъра си и размазва главата на седемглавата мафия. А той… изпълни гащите и се прибра назад в пещерата на Левски Г.

Славчо, клето изчадие, мани я Лена, ти съобщи народа си. И знаеш ли кое е най-страшното?! Предаде ни не толкоз за пари, с цел да спасиш клетниците от храма на обречените в Левски Г... Предаде ни, тъй като толкоз можеш. Ама и ние толкоз можем. Щом още поносим всичко това.

А това е персоналната визитка на журналистката:

Ирина Асиова-Диамант (не Диамант не е псевдоним, а фамилното име на Ирина по мъж. Да, тъкмо по този начин, госпожа Диамант е омъжена за господин Диамант. Моше Диамант, холивудски продуцент.

Ако беше омъжена за Свинаров, щеше да е Свинарова. Ама не е) е странник, приключенец, откривател, авантюрист, публицист, квалифициран културолог и майка (от време на се налага).

Живее сред Ел Ей и София, намира се с забавни хора, по в миналото известни, по в миналото не, посещава любопитни места, пробва нови неща и обича да споделя за всичко това.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР