Журналистът и издател на коментарно-аналитичната онлайн медия Либерта.БГ се оплака

...
Журналистът и издател на коментарно-аналитичната онлайн медия Либерта.БГ се оплака
Коментари Харесай

Журналистът Стоян Тончев се оплака от непрофесионално отношение от 7/8 ТV

Журналистът и издател на коментарно-аналитичната онлайн медия Либерта.БГ се оплака от непрофесионално отношение от 7/8 ТV. За проблема Стоян Тончев споделя след пропаднало присъединяване в малкия екран.

Тончев бил поканен да взе участие с коментар по случая с Алексей Петров. Уговорката била журналистът да взе участие по вайбър, даже била направена и техническа проба.

Той споделя, че в предаването ”Студио Х ” е трябвало главен посетител юрист Румяна Ченалова. Тончев бил помолен да замести Ченалова, която му благодариал, тъй като не се чувствала добре

„ В 19:45 ч. бях на пробна видеовръзка по Вайбър с екипа на 7/8 TV. Връзката непрекъснато се разпадаше и беше с доста неприятен тон и качество при мен и аз им споделих, че някой не желае да вземам участие и ме пробива през Вайбър. Наложи се да си изключа и включа телефона и деинсталирам и конфигурирам приложението. Свързахме се отново “, написа Стоян Точнев.

Макар ангажимента да била, че журналистът ще е първи посетител, присъединяване му останало за след 20:30 ч. Но по този начин и не го присъединили

„ Станаха смешни и жалки в очите ми. Подобно отношение няма да търпя. Последствията ще са за тях и за този, който е споделил да не бъда пускан в ефир от боязън – какво мога да кажа “, споделя още Стоян Тончев.

Нито съм се натискал, нито съм имал предпочитание да ме интервюират, показва той.

„ Има журналистически правила и стандарти. За всички. Когато каниш посетители в телевизионно предаване, първоначално се афишират имената им и тематиките на диалог. Ако инцидентно телевизионното време е незадоволително и се просрочи – рискът на живото предаване, водещият се извинява на публиката и чакащия посетител и афишира, че гостът, който няма да може да бъде излъчен, ще се включи по тематиката идващия път “, показва журналистът.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР