Журналистът и бивш евродепутат Николай направи силен коментар по повод

...
Журналистът и бивш евродепутат Николай направи силен коментар по повод
Коментари Харесай

Бареков: Питам Радев, Петков, Василев - къде бяхте 8 месеца, какво работихте, къде бляхте, че изпуснахте положението с тока и баталясахте държавата?!

Журналистът и някогашен евродепутат Николай направи мощен коментар във връзка " упоритостите " на новото държавно ръководство в енергийния бранш.

Бареков съобщи на страницата си във Facebook:

Пет години бях член на Комисията по Енергетика в Европейския парламент (ITRE), писал съм десетки отчети и отговарях за някои основни енергийни пазари (Русия, Иран).

Като подобен запитвам Четворната коалиция:

Ясно е, че нарушихте всички Европейски наставления и правила с мораториума на тока, за което скоро ще тръгнат и наказания. Ясно е, че ви намазаха ските. А парите по Плана за възобновяване няма да дойдат и до края на идната 2022.
свързани новини55145на 14.12.202141433на 13.12.2021
Защо вместо да предизвиквате режим на тока и банкрут на множеството енергопроизводители - не въведохте в точния момент енергийни помощи за фамилиите и дребния бизнес??? Вече 99% от народа има проблем със сметките за ток, газ, парно.

А можеше отново в нарушаване на европейските правила АЕЦ (ядреното гориво не е поскъпнало) и " Мариците " да пуснат на ниска цена ток единствено за вътрешния пазар и без да продават за експорт. Пак щеше да е мазало за свободния пазар, само че най-малко вредите щяха да са по-малки и да отбраните народа си! А така и така връзка с европейския енергиен пазар нямаме!

И запитвам Румен Радев, Киро Петков, Асен и двете служебни държавни управления - КЪДЕ бяхте 8 месеца, какво работихте, къде бляхте, че изпуснахте ситуацията с тока и баталясахте страната! Неподготвени сте, неуки сте, некомпетентни.

А щом и Почетния затвори Топлоелектрическа централа -а във Варна, стягайте багажа, че скоро стартират да летят камъни. А за газта и парното - там ще падне гилотината за вас, тъй като сметките са по три от предходната зима, когато ГЕРБ и Теменужка управляваха енергетиката.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР