Журналистът и бивш депутат от БСП Александър Симов се възмути

...
Журналистът и бивш депутат от БСП Александър Симов се възмути
Коментари Харесай

Симов: Такъв храненик като Стъки отдавна трябваше да дава отговори пред прокуратурата

Журналистът и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия Александър Симов се възмути от държанието на ръководителя на федерацията по ММА Станисав Недков – Стъки, който нахлу в студиото на "Нова телевизия " по време на изявление на водещите на утринния блок с представителя на служебното държавно управление Антон Кутев. Симов счита, че Недков е въплъщение на това, в което е трансформирал страната Бойко Борисов – "паяжина от държавни паразити, смучещи алчно и ненаситно средства, един пъклен коктейл от питекантропи ".

Ето какво написа Симов в обществената мрежа Фейсбук:

Току-що изгледах момента, в който обичаният готован на страната Стъки нахлу по време на изявлението на Антон Кутев в "Нова телевизия ". Този миг би трябвало да остане в историята.

Това са конвулсиите на една отиваща си паразитна каста, която отхвърля да повярва, че България към този момент е друга страна.

Само си представете в какво е трансформирал страната Бойко Борисов - паяжина от държавни паразити, смучещи алчно и ненаситно средства, един пъклен коктейл от питекантропи, които са си обезпечили персонално богатство на наш тил. И освен това - през днешния ден тези същите, до момента в който гледат по какъв начин светът им се разрушава, си разрешават такава висша безочливост, че човек несъзнателно се сковава пред тази надменност.

Те са привикнали тъкмо по този начин да се държат - недосегаеми, нагли, отплували в облаците на персоналния си разцвет напълно за наша сметка.

Един нищо и никакъв Стъки е бил захранен с 1 милион лв.. Трябва ли да се учудваме тогава на имотните покупко-продажби на Владислав Горанов, на безобразията в ББР, на източените язовири с техния възхитителен и затревен пейзаж, на свръхбогатите шефове на лечебни заведения и техните правосъдни плонжове?

В друга страна обаче, вместо да разиграва телевизионни маймунджулъци, подобен като Стъки от дълго време трябваше да е обект на интерес от страна на прокуратурата. Вместо да се прави на претендент за президент, той би трябвало да дава отговори, тъй като безобразията на предходната власт всеки ден излизат като гной, която беше напът изцяло да убие страната.

И съгласно някои анализатори това били единствено "думи ". Това е все едно да наречеш нуклеарния гърмеж "просто пушилка ". Днес виждаме остатъците от страната на Бойко Борисов, които си мислят, че тяхната персонална химера може да продължи, че българското общество ще си затвори очите пред всички тези безобразия и ще ги отмине. Нищо не би трябвало да отминава. Навремето Янаки Стоилов формулира един превъзходен девиз: "Долу олигархията! Свобода за народа ". По дяволите, той е бил безобразно прав. Докато хора като Стъки щурмуват телевизионните студия, свободата не е същинска. Време е да стане.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР