Журналистът Христо Грозев няма да бъде търсен по целия свят,

...
Журналистът Христо Грозев няма да бъде търсен по целия свят,
Коментари Харесай

Посланик Митрофанова: Христо Грозев няма да бъде търсен по целия свят

Журналистът Христо Грозев няма да бъде издирван по целия свят, стана ясно от думите на посланика на Руската федерация в България Елеонора Митрофанова, която беше извикана в Министерството на външните работи през днешния ден. Тя даде брифинг пред публицисти след края на срещата в Министерство на външните работи, оповестява Българска телеграфна агенция.
Що се касае до оповестяването на Грозев за търсене в Руската федерация, това не значи, че той ще бъде издирван в целия свят. Това би трябвало ясно да разберете. Той ще си живее там, където си живее, добави посланикът. По думите на Митрофанова никой не заплашва Грозев. „ Все едно още един път му споделят – повече не идвай тук ", добави тя. " Ние се договорихме Министерство на вътрешните работи на България да изпрати запитване до съветското вътрешно министерство за информация по случая с Христо Грозев ", заяви съветският дипломат.

Митрофанова изясни, че на уеб страницата на вътрешното министерство на Русия в никакъв случай не пишат съответни обвинявания. " Според процедурата всеки следовател, който води дело и не може да откри съответно лице, може да го разгласи за търсене. Това дори не е централизирана информация. Затова е доста значимо Министерство на вътрешните работи на България да изпрати питане до нашето Министерство на вътрешните работи и те да изяснят обстановката, посочи тя.
Руският дипломат дефинира срещата срещата в Министерство на външните работи като градивна. " Обсъдихме въпроса за преподаването на български език и компликациите, свързани с това в Запорожка област, Мелитопол и други региони ", сподели Митрофанова. " Договорихме се цялата информация, която я има в съветското министерство, те ще ни я дават и ние, съгласно описите с всички учебни заведения, в които се преподава български език, ще бъде направена инспекция ", разяснява още Митрофанова.
По думите ѝ Русия е многонационална страна и в нейните учебни заведения се учат над 79 езика, измежду които и български. " Дори и в Крим, където от 1 до 10 клас се учи български език. Ние насърчаваме проучването на националните езици. Към днешна дата няма учители по български език в тези региони. Много хора избягаха поради военните дейности и непредсказуемата конюнктура. Много хора и учебни заведения работят отдалечено ", добави Елеонора Митрофанова.

Според съветския дипломат след втората половина на 2019 година българо-руските връзки " деградираха на практика до доста неприятно равнище ". Има контакти с държавното управление и по съответни въпроси, епизодично, сподели още тя.
Източник: Българска телеграфна агенция
Следвайте " Гласове " в
 
29 Дек 2022529 Дек 20229529 Дек 2022140029 Дек 202247429 Дек 202259229 Дек 20221711Коментаричичо скрудж29 Дек 2022 16:24ч.
тъкмо Велика Русия ще хаби запас да търси този отпадък??????........него ще си го отнесат личните му господари, нормално и те не обичат предателите
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Kaydenkem29 Дек 2022 20:36ч.
Я тащусьдорогая редакция Веб-страница. Большое спасибо.:) https://diabet.blogspothub.com/18017989/Эффективное-лечение
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Важен Пич29 Дек 2022 16:29ч.
Е, какво да каже - ще го унищожаваме с лека континентална закуска включваща освежителен чай с полоний?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати това е недомислица от където и да го погледнеш29 Дек 2022 16:40ч.
сякаш публицист, но не е; по тази причина пъм ес побърза за се изака неподготвена; сякаш английски шпионин, но английските разузнавачи не вършат като него; човек в неволя отново на ужким-мале напряко се утрепаха да го търсят, на него пък горката света вода ненапита му тракат зъбите до побъркване; абе въобще един много комплициран човек, а подире му много комплицирани евро и български сякаш бюрократи; абе всичко на ужким, мижайте да се лъжем барем!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Николай II29 Дек 2022 17:34ч.
Ще го унищожават неговите работодатели и ще го припишат на Путин. Както доста пъти до момента.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати forsvaret29 Дек 2022 16:38ч.
Христо Грозев е потомък на пловдивския гаулайтер на Българска комунистическа партия - Геро Грозев. Последният беше ръководител на ОК на Българска комунистическа партия в Пловдив и член на Централен комитет на Българска комунистическа партия и внукът му Христо е употребил всички богатства предоставени от Тато на комунистическата номенклатура. Знам, че за вас това няма значение, само че въпреки всичко да си изясним от кое място произлиза този нов кумир на умнокрасивитета.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Нищо от това не е правилно!!!29 Дек 2022 17:09ч.
И Геро Грозев няма нищо общо с този злощастник. Не може с лека ръка да се пишат всевъзможни нелепости!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати „ Действията за оказване на подпомагане от страна на българското държавно управление не са реакция на напън, както настояват някои. “29 Дек 2022 16:49ч.
Моята вродена интелигавентност ми открехва, че смисълът на горното неразбираемо известие се превежда на понятен човешки език по следния метод: „ Действията за събаряне на гⰰщⰻте от страна на българското държавно управление не са реакция на сⰵксⱆⰰален напън, както всички вие — рⰰзврⰰтнⰻци такива — бихте могли да си помислите, а е логическо разследване от една телесна нужда на живата прⰰвⰻтⰵлствена плът, която откликва на естествения вик на НЕИЗБЕЖНИЯ НⰀГОН.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Тука има рубладжии,29 Дек 2022 17:05ч.
Които ще го търсят по целия свят на свои разходи, бъди безгрижен.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Винкела29 Дек 2022 17:52ч.
Ами.... дамата е посланик от кариерата, а не сексолог от нидерландски бардак. Чутовна разлика има сред двата приятелски народа. Едното постоянно е било Империя, а другото... чак не ми се дава формулировка по Коледа.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Педро29 Дек 2022 18:12ч.
При съветско ресто няма разновидности - не го търсят, живее умерено. Питайте едно дебело момче от Дубай.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Жалко,но това е положението29 Дек 2022 20:18ч.
Бравос! Каква безпределна тъпотия,каква безкрайна елементарност лъха от българската свободна територия на словото,евродемокрацията и безумието. Хайде в този момент българското Министерство на вътрешните работи да пита Руското Министерство на вътрешните работи за господин Грозев та да се уясни и улесни процеса по използване на правото и справедливостта.След като това сами реализираха българските национални тъпанари си бутам главата и нямам пояснение,как толкоз тъпи и елементарни човеци, а имат към момента атомна централа и ръководят нуклеарни процеси. Това е изключителна обществена особеност на територията на тъй наречените Европейски Съюз,която в случай че не се поправи,българските национални извънредно елементарни малоумници се трансформират в заплаха с изключение на за себе си,което е най дребното зло,но и в заплаха за съществуването на всяко живо създание на евроконтинента и отвън него.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Авангард29 Дек 2022 20:27ч.
Няма,няма,нямаа по целия свят.Ще го пипнат там където,когато и както би трябвало! Правосъдието постоянно е постепенно, нооо неизбежно!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати отново недамлъвки, отново превиване!29 Дек 2022 20:39ч.
Защо не кажат в прав текст, ме този човек се търси са шпионаж, което е наказуемо по целия свят! Че той самият си го признава в качеството си на очевидец пред немски съд, когато споделя какъв брой е на ниска цена да си купиш секретна инфармация от съветски конфиденциален помощник! На ви линк долу. Кога реснаците най-сетне ще заговорят ясни приказки? Докараха го до там, че съветски хара се избиват за щатски ползи! https://www.lto.de/recht/justiz/j/tiergartenmord-prozess-aussagen-zeuge-g-journalist-stpo-quellenschutz-beweiswuerdigung/
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани28 Дек 2022122624 Дек 2022257929 Дек 202214028 Дек 2022380
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР