Журналистът Даниел Петканов е като отвързан след развода. Изминали са

...
Журналистът Даниел Петканов е като отвързан след развода. Изминали са
Коментари Харесай

Пълен резил! Даниел Петканов не може да свали никоя на живо, търси ги в интернет

Журналистът Даниел Петканов е като отвързан след развода. Изминали са единствено 6 месеца от раздялата му с Александра Богданска, а той към този момент си търси разнообразни полови обекти.

Интересното обаче е, че Дани явно не е доста добър в свалките онлайн и по тази причина си търси дами в интернет. Той се е записал в един от известните уеб сайтове за запознанства и там смъква наред.

По време на „ ВИП Брадър “, където журналистът взе участие преди 5 години, той показа, че през леглото му са минали не десетки, не стотици, а хиляди дами. Още тогава това изглеждаше като неистина, а в този момент още повече, защото един огромен сваляч няма да има потребност от интернет, с цел да си обезпечава секс.

Лудия кореспондент явно е наследил нещо от починалия Милен Цветков, който също си търсеше дами по интернет. В случая на Цветков обаче нещата бяха доста по-различни, тъй като той нееднократно беше споделял, че просто няма време и сили да върви по заведения, с цел да смъква дами, по тази причина по-лесно му е да си урежда срещи по чатове и уеб сайтове.

За Петканов това не може да се каже, защото той има премного свободно време. Работи като инфлуенсър от у дома и разполага с доста време за себе си. Затова е необичайно, че не забива мацки по питейните заведения, само че очевидно не може.

Даниел си търсел дами единствено за развлечение, не желал и да чува повече за фамилен живот. Ангажиментите в брака и в сериозните връзки като цяло не били за него и към този момент бил уверен, че ще остане ерген до края на живота си. Добре, че има наследник, с цел да не го съжаляват хората, шушукат из светските среди.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР