Журналистът Асен Григоров смята, че няма да има шанс да

...
Журналистът Асен Григоров смята, че няма да има шанс да
Коментари Харесай

Асен Григоров: Идеята с третия мандат е утопична, защото трябва да се отиде при бомбаджията

Журналистът Асен Григоров счита, че няма да има късмет да се сформира държавно управление в границите на това Народно заседание.

" На мен ми се вижда утопична концепцията с третия мандат, без значение дали Българска социалистическа партия или " Демократична България " ще го получат, а даже и " ИТН ". И тя е утопична, тъй като с цел да се възвърне тази четворна коалиция, би трябвало да се отиде при бомбаджията - този, който гръмна обединението. Това е " ИТН ". Освен това те са рецидивисти - имат два предишни опита, в които съумяха да не основат кабинет, да скапват два Народното събрание. Няма по какъв начин да разчиташ, че тези хора ще станат нови, в името на България, или пък на международния мир и така нататък ", счита Григоров.

Той разяснява и абсурда с Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ". " Много се надявам да има гръмки разкрития по отношение на граничния пункт. На мен ми липсват две неща. Прокуратурата да каже най-малко една дума. И второто - сътрудниците от медиите като че ли не поставят никакви старания да проверяват. Аз като публицист бих потърсил и Десислава Танева. Това изпитание не беше направено от сътрудниците и за мен това е малко изненадващо ", изясни журналистът. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР