Журналист обяви най-близката цел на ДПС.Безспорно Доган е големият лидер,

...
Журналист обяви най-близката цел на ДПС.Безспорно Доган е големият лидер,
Коментари Харесай

Андай: ДПС ще има свои министри в правителството

Журналист разгласи най-близката цел на Движение за права и свободи.

Безспорно Доган е огромният водач, до момента в който е жив и здрав той ще бъде отпред на Движение за права и свободи. Това сподели за аудиокаста " Това е България " на " Фокус "  журналистът Илхан Андай.

" Делян Пеевски, допускам, че се чува всеки ден с Доган. Доган стикова с него най-важното, като част от втората позиция ", добави той. 

По думите му трети несъмнено е Джевдет Чакъров, който е " един доста умел политик, утвърден и в Анкара, и доста харесван в обичайните наши райони ".

Илхан Адай поддържа тезата си, че ДПС ще има свои министри в държавното управление след ротацията. " И ще ви кажа, че в тази закрита част на конференцията, думите, най-горещо посрещаните думи на Делян Пеевски, който е приказвал в границите на 5-6 минути, са: " Трябва да сме и ще влезем в ръководството на страната. И ще станем най-малко втора политическа мощ, и ще се утвърдим като мощна партия в българския политически живот ", сподели Андай, написа novini.bg.

" Самият Пеевски сподели: “Ние няма да предложим хора, не желаеме ". Но знаете, че предстоят европейски избори. На тези европейски избори аз предвиждам срив на поддръжката за ПП-ДБ, изключително за Политическа партия. Те евентуално ще играят дружно и там няма да се забележи какъв брой голям е отливът от гласове за Политическа партия. И след тези европейски избори ще бъдем в една радикално друга обстановка, което ще отстрани оня позор на Бойко Борисов да се качи в една лодка с Движение за права и свободи и по този начин да тръгнат към взаимно ръководство на страната. Това може да стане и в границите на този парламент, с ново завъртане на мандатите, може да стане и след доста прецизен разбор при едни предварителни парламентарни избори, които двете обединения могат да предизвикат особено откакто опозицията е подготвена това да се случи още в този момент юни месец. При едни предварително парламентарни избори Движение за права и свободи несъмнено ще вдигне броят на мандатите си. Проблемът е какъв брой плюс ще има ГЕРБ и дали двете обединения биха постигнали по този начин бленуваният общ брой 121 народни представители. Според мен, към актуалната обстановка това е изключено, само че пък в Народното събрание ще има едно Демократична България и Има Такъв Народ, като всяка от двете обединения има податливост към коалиране със мощните - ГЕРБ и Движение за права и свободи ", изясни Илхан Адай.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР