Julme беше застрелян от полицията в квартал Петион-Вил на столицата

...
Julme беше застрелян от полицията в квартал Петион-Вил на столицата
Коментари Харесай

Известен лидер на хаитянска банда е застрелян от полицията, тъй като политическите групи са близо до финализирането на преходния съвет

Julme беше убит от полицията в квартал Петион-Вил на столицата Порт-о-Пренс ден след Макандал, различен водач на тайфа, е бил погубен при хипотетично възобновление от бдителна група, наречена Bwa Kale, споделиха пред Reuters от полицията и източници.

Смъртта на Julme бележи крах за алианса от банди „ Viv Ansanm “ на Cherizier, който се надява да превземе повече елементи от Порт-о-Пренс.

Хаити влезе в изключително състояние на 3 март, откакто Шеризие прикани незаконните групи да се обединят и да смъкват от власт министър-председателя на страната Ариел Хенри.

Атаки от мощни банди против основни цели на държавното управление започнаха на 29 февруари в Порт-о-Пренс, като въоръжени мъже изгориха полицейски сектори, затвориха главните интернационалните летища и нападнаха двата най-големи пандиза в страната, освобождавайки 4000 пандизчии.

В четвъртък, генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш приветства известията, че политическите групи в Хаити са избрали всички членове на преход...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР