Жулиан Георгиев достойно представи клуба си Александър моторспорт“, както и

...
Жулиан Георгиев достойно представи клуба си Александър моторспорт“, както и
Коментари Харесай

Пореден повод за гордост в Община Симитли! Жулиан Георгиев от „Александър моторспорт“ е новият Балкански шампион в клас МХ 1

Жулиан Георгиев почтено показа клуба си „ Александър моторспорт “, както и цялата Община Симитли, откакто стана новият Балкански първенец в клас МХ 1 след последните стартове от BMU European championship в Чиолпани, Румъния TCS Racing Park този уикенд.

От Българската федерация по мотоциклетизъм прецизираха, че Георгиев, който кара във всички надпревари от календара за 2022, е събрал 294 точки и е изпреварил с 30 точки Христиан Илиоски от Северна Македония.

Трети в крайното нареждане е Майкъл Иванов с 225 точки, който има пропуснати кръгове поради присъединяване в Европейския шампионат. Жулиан Георгиев се показа ослепително през сезона, като съумя да реализира няколко спечелни кръга, няколко втори места и едно пето, като сборът от всичките му участия беше изцяло задоволителен, с цел да завоюва шампионската купа и да стане Балкански първенец в клас МХ 1.

Освен Жулиан Георгиев още един играч от „ Александър моторспорт “ показа Община Симитли почтено. Това е Александър Тасев, който взе присъединяване в два класа – при започване на шампионата започва в клас МХ 65, а в средата на сезона мина в клас МХ 85. На надпреварата в Румъния, Александър взе участие в клас МХ 85, финиширайки на 17-то и 20-то място.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР