Жрици и сводници набират проститутки чрез сайт за запознанства за

...
Жрици и сводници набират проститутки чрез сайт за запознанства за
Коментари Харесай

„Телеграф“: 20 хиляди на месец, за да правиш тези гнусотии


Жрици и сводници набират проститутки посредством уебсайт за запознанства за сред 7 и 20 бона заплата. Това откри изследване на в. „ Телеграф “.

Близо 90 са обявите за наемане на девойки за платена обич, оповестени в интернет на adamieva.info през последната седмица. Повечето са от дами, които от дълго време са в сектора, само че са доста заети и имат потребност от помощ, с цел да не губят клиенти. „ Търся си колежка, защото имам доста работа. При мен е умерено и предлагам човешко отношение. Топ център. Работно време, съобразено с вас “ гласи предлагането за работа от продажница от София. Момичетата би трябвало единствено да са пълнолетни.

При старт на кариерата при нея възнаграждението ще е 80 лв. за част секс. Други жрици, за дами сред 18 и 38 години, оферират твърда заплата за 30 дни работа – сред 5000 и 7000 лв.. Толкова пари за всеки месец платена обич предлага и Калоян. Поне с това име е подписал обявите си за набиране на компаньонки в интернет.



„ Можеш да започнеш незабавно. Работата е в София. Ще имаш обезпечена квартира в центъра. Можеш да си живееш там, може и единствено да си бачкаш, „ прецизира изискванията сводникът, представен от „ Телеграф “. Все още не може да обещае каква тъкмо ще е заплатата. „ Трябва да ми изпратиш фотоси във вайбър, може и да не са голи. Просто да добия визия по какъв начин изглеждаш и ще ти кажа какъв брой ще получаваш “, дава обещание Калоян.

После дава различен контакт, на който да се пратят фотосите, на мъж на име Цветомир. Не държи девойките да са с предходен опит. Уточнява обаче, че колкото повече екстри оферират и колкото по- ексцентрични са услугите, които ще се извършват, толкоз повече пари ще се изкарват. „ Чакам фотосите и започваш “, безапелационен е мъжът. Негови сътрудници употребяват уеб страницата, който сякаш е за запознанства, за експорт на жрици за чужбина.

Момичетата, подготвени да вършат платена обич в австрийската столица Виена, биха могли да си докарват по 20 000 лв. на месец, сочат обявите за набирането на проститутки. 10 000 лв. в възнаграждението за наша жрица в Холандия. „ Набираме девойки на възраст от 10 го 45 година с готовност за Евро Хартийки и По-Добър Живот. Започва се незабавно след спогодба с Посредника ни в България “, гласи обявата.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР