Жребият за Шампионска лига от обяд бе обявен за невалиден

...
Жребият за Шампионска лига от обяд бе обявен за невалиден
Коментари Харесай

Новият жребий в Шампионска лига: ПСЖ - Реал Мадрид, Интер срещу Ливърпул

Жребият за Шампионска лига от обяд бе разгласен за недействителен и бе теглен наново по-късно, вижте двойките
Причината за новия чоп бяха неточности, които бяха позволени по време на процедурата в 13:00 часа. Първо бе изтеглено името на Манчестър Юнайтед като противник на Виляреал - нещо, което е неразрешено по правилник, защото двата тима бяха в една предварителна група.

След това, когато бе изтеглен Атлетико Мадрид, топката на Манчестър Юнайтед не бе сложена в урната с вероятните противници на първенците на Испания. За противник на " дюшекчиите " се падна Байерн Мюнхен.
В жребия участваха заместител основният секретар на УЕФА Джорджо Маркети, шефът на клубните надпревари на УЕФА Михаел Хеселшверд и легендата на Арсенал и Зенит Андрей Аршавин, като Хеселшверд бе виновен и за двата гафа.

ВСИЧКИ ДВОЙКИ ЗА 1/8-ФИНАЛИТЕ В ШАМПИОНСКА ЛИГА:

Република България Залцбург - Байерн Мюнхен

Спортинг Лисабон - Манчестър Сити

Бенфика - Аякс

Челси - Лил

Атлетико Мадрид - Манчестър Юнайтед

Виляреал - Ювентус

Интер - Ливърпул

Пари Сен Жермен - Реал Мадрид

Осминафиналите ще се играят в два мача на разменено посещение, като в реваншите домакини ще бъдат поставените тимове. Датите за първите мачове са 15/16/22/23 февруари, а за реваншите - 8/9/15/16 март. Отбори от една и съща страна и една и съща група не можеха да се паднат един против различен в първата фаза на елиминациите.

Жребият за четвъртфиналите и полуфиналите ще бъде изтеглен на 18 март. Финалът на ШЛ този сезон ще се състои на 28 май следващата година на „ Газпром Арена “ в съветския град Санкт Петербург.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР