Жребият за квалификациите за Уимбълдън ще бъде изтеглен днес от

...
Жребият за квалификациите за Уимбълдън ще бъде изтеглен днес от
Коментари Харесай

Димитър Кузманов ще участва на Уимбълдън

Жребият за квалификациите за Уимбълдън ще бъде изтеглен през днешния ден от 18:00 ч. българско време, а мачовете стартират на следващия ден (21 юни). Димитър Кузманов ще вземе присъединяване в квалификациите за тазгодишното издание на Уимбълдън. Това стана ясно откакто Милош Раонич отхвърли присъединяване в конкуренцията. Канадецът разкри това посредством обява в Instagram. Мястото на финалиста в конкуренцията за 2016 година ще бъде заето от Педро Соуса. А това значи, че Кузманов, който бе първа запаса за квалификациите, също се изкачва с една позиция нагоре и влиза в пресявките.

По-рано тази седмица втората ни ракета отхвърли присъединяване в квалификациите за ATP 250 шампионата в Майорка с вярата, че ще успее да стгине до тези на Уимбълдън. За благополучие решението на българина се оказа вярно и той ще взе участие в пресявките на втори следващ шампионат от Големия шлем.

Жребият за квалификациите за Уимбълдън ще бъде изтеглен през днешния ден от 18:00 ч. българско време, а мачовете стартират на следващия ден (21 юни).
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР