Жребият в отреди пореден мечтан сблъсък между Кристиано Роналдо и

...
Жребият в отреди пореден мечтан сблъсък между Кристиано Роналдо и
Коментари Харесай

Секунди преди Юнайтед - ПСЖ и CR7 - Меси: УЕФА с невиждан гаф на жребия

Жребият в отреди следващ желан конфликт сред Кристиано Роналдо и Лионел Меси чрез нови им тимове от това лято - Манчестър Юнайтед и ПСЖ. Двата гранда останаха последните неизтеглени и по този начин се оказаха бъдещи противници.
Любопитното е, че развръзката можеше и да е друга. Стигна се до рядко виждан гаф на толкоз високо равнище, който от УЕФА сътвориха по време на жребия за осминафиналите в Шампионска лига.
Още за определянето на втората двойка бе изтеглен първо тимът на Виляреал. А откакто Реал Мадрид (единственият тим, приключил първи в групата си, който е от Испания) към този момент бе изтеглен, единственото ограничаване за " жълтата подводница " бе Юнайтед.
Припомняме, че двата отбора, които играха на финала в Лига Европа през предходната акция, бяха в една група в Шампионска лига през този сезон и бе невероятно те да се срещнат на осминафиналите. Обикновено от УЕФА взимат това поради и не се стига до сходни гафове, само че този път точно Юнайтед бе изтеглен за противник на Виляреал.
В последна сметка топката бе върната и се изтегли нов противник за " жълтата подводница ", който по подигравка на ориста още веднъж бе британски и още веднъж от същия град - Манчестър Сити. Вижте .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР