JPMorgan Chase & Co (JPM) наскоро интегрира иновативна функция в

...
JPMorgan Chase & Co (JPM) наскоро интегрира иновативна функция в
Коментари Харесай

JPMorgan модернизира банкирането с нова блокчейн функционалност

JPMorgan Chase & Co (JPM) неотдавна интегрира новаторска функционалност в своята необятно приета блокчейн технология в областта на модерното банкиране.

Тази разработка вкарва новаторска опция, позволяваща на фирмите да извършват бързо своите транзакции.

С последното усъвършенстване на JPM Coin клиентите към този момент могат да персонализират своите сметки, като вграждат основни условия. Тази функционалност им дава опция за безпроблемно прекачване на средства за справяне с просрочени заплащания и осъществяване на маржин условия.

Освен това има евентуални приложения за потребление на тази функционалност за капитализиране на съмненията в обменните курсове, както бе очебийно от Bloomberg на 10 ноември.

Използвайки силата на блокчейн технологията, прехвърлянията стават съвсем мигновени и са налични непрекъснато – отклоняване от стандартния банков модел, при който транзакциите нормално се обработват на партиди в границите на постоянното работно време.

Неотдавнашното допълнение към JPM Coin отстрани нуждата от обмисляне на непрекъснати нареждания в избрани часове или суми, защото функционалността се задейства автоматизирано, когато са изпълнени авансово програмираните критерии.

Навин Малела, началник на Coin Systems в блокчейн подразделението Onyx на JPMorgan, изрази следното мнение:

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР