ЖП-гарата във Варна бе отцепена от полицията, заради забравен съмнителен

...
ЖП-гарата във Варна бе отцепена от полицията, заради забравен съмнителен
Коментари Харесай

Отцепиха ж.п. гара Варна

ЖП-гарата във Варна бе отцепена от полицията, поради пропуснат подозрителен багаж. Затворено за придвижване бе уличното платно на бул. " Приморски “ пред гарата в сектора от ул. " Дунав “ до кръговото на ул. " Преслав “, оповестиха очевидци, преминаващи през региона, осведоми " Монитор ".

" Спряно е придвижването на жп-гара Варна, потвърдиха и в интернет групата " Виждам Те КАТ Варна “. Полицията е блокирала пътищата, а към два огромни куфара на тротоара са опънати полицейски ленти.

" Движението на градския превоз също е прекратено “, осведомиха варненци. На място е изпратен екип на Дирекция оперативно-техническа информация (на МВР), кола за спешна помощ и противопожарен автомобил. По-късно двата куфара бяха обезвредени с следен гърмеж от профилирания екип сапьори.

Куфарите се оказали цялостни с облекла и персонални движимости, забравени на гарата от разсеяни пасажери. От полицията във Варна разясниха, че към момента никой не си ги е потърсил. Оттам припомниха също, че сходни случаи със пропуснат багаж на жп-гарата не са редки, като при всички до момента се е оказвало, че са резултат на заплеснатост и безконтролно отношение на стопаните им.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР