Жозе Моуриньо за пореден път изказа твърда позиция, която ще

...
Жозе Моуриньо за пореден път изказа твърда позиция, която ще
Коментари Харесай

Моуриньо: Интер трябва да спечели Скудетото тази година

Жозе Моуриньо за следващ път изрече твърда позиция, която ще усили напрежението върху новия треньор на Интер Антонио Конте. Португалецът съобщи, че чака “нерадзурите” да станат първенци на Италия този сезон. “Нерадзурите би трябвало да завоюват Серия А този сезон. Сигурен съм, че ще го направят”, сподели Моуриньо.

Бившият ментор на гранда от Милано е обожаван от почитателите на отбора, откакто през 2010 година изведе тима до требъл. Той показа упованията си за новия сезон в Италия на пистата “Силвърстоун”, където през вчерашния ден изгледа квалификациите от следващия старт от Формула 1. Португалецът бе посетител в бокса на Ферари.

Попитан за бъдещите си проекти, Жозе съобщи: " В момента изучавам немски, тъй като това е единственият език, който ми липсва. Говоря британски, испански, португалски, френски и италиански. След това не изключвам нищо, даже Германия ".

" I am [hungry]. But I will wait for the right club, for the right project. "

Where will Jose Mourinho manage next? pic.twitter.com/ytfRzHhGLL
— Sky Sports Football (@SkyFootball) July 13, 2019
Той добави, че има предпочитание да се завърне във футбола, само че показа: " Ще очаквам верния клуб, верния план. Междувременно върша неща, които ми харесват. Предпочитам да работя, само че одобрявам други спортове и това е добра опция да им се насладя ".

Моуриньо посети " Уимбълдън " последните дни, а в този момент имаше опция да гледа от близко протичащото се във Формула 1. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР