Жозе Моуриньо вече е спряган за потенциален заместник на Греъм

...
Жозе Моуриньо вече е спряган за потенциален заместник на Греъм
Коментари Харесай

Изненада: Моуриньо може да се завърне в Челси

Жозе Моуриньо към този момент е спряган за евентуален заместител на Греъм Потър, в случай че някогашният треньор на Брайтън напусне клуба в близко бъдеще. От Челси обаче потвърдиха желанията си да поддържат сегашния си управител.

Говори се, че Моуриньо се усеща по този начин, като че ли не е подсилен от борда на Рома във връзка с трансферни средства и би желал да се причисли още веднъж към жена си и децата си в Лондон. Разбира се, при идването му през 2021 година клубът похарчи 126,5 милиона евро за хора като Тами Абрахам, Мараш Кумбула и Елдор Шомуродов.

Миналото лято обаче се оказа по-малко наситено със събития, защото Рома похарчи пари единствено за един непрекъснат състезател, това беше идването на Зеки Челик от Лил за към 6 милиона евро. Неманя Матич дойде като свободен сътрудник, както и Пауло Дибала, до момента в който Джорджиньо Вайналдум се причисли чартърен от Пари Сен Жермен. Парите, които са били там, в този момент явно ги няма.

Тъй като завръщането в Лондон към този момент наподобява отвън проектите, вниманието на португалеца би трябвало да бъде ориентирано към връщането на Рома в Шампионската лига за първи път от 2018 година насам, като по този метод надгражда триумфа от спечелването на Лигата на конференциите на УЕФА предишния сезон. В момента " вълците " са 5-ти в Серия А, изравнени по точки с Интер и Лацио над тях. Те се изправят против водача в лигата Наполи като посетител в неделя.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР