Жозе Моуриньо трудно подбираше думите си след издънката на неговия

...
Жозе Моуриньо трудно подбираше думите си след издънката на неговия
Коментари Харесай

Моуриньо: Стана ясно, че бъдещите ми решения относно състава ще са много лесни

Жозе Моуриньо мъчно подбираше думите си след издънката на неговия Тотнъм против Антверп в Лига Европа нощес. Лондончани отстъпиха с 0:1 в групата, в която е и Лудогорец. Мениджърът освен атакува играчите с обява в Instagram, а го стори и в диалог с публицистите.

“Сами можете да анализирате играта на всекиго - съобщи португалецът пред медиите. - Вие постоянно се обръщате към мен с “този за какво не играе, оня за какво не играе”. Сега може би няма да ме питате такова нещо в идващите няколко седмици, тъй като имате отговор.”

Почти несъмнено измежду визираните от Жозе е Деле Али, който очевидно не се радва на доверието на експерта, само че пък в четвъртък беше титуляр.

“Знаете какъв е най-силният ни състав - продължи Моуриньо. - Винаги считам, че футболистите заслужават късмет. Разполагаме с необятен състав с доста играчи. Моя отговорност е да им давам благоприятни условия и в това време това е тяхната опция да се възползват от тези шансове. Тази вечер демонстрира, че бъдещите ми решения по отношение на състава ще са доста лесни.”

И въпреки всичко мениджърът пое виновността за провалянето: “Аз съм единственият човек, който може да бъде отговорен, тъй като аз предпочитам стартовия състав”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР