Жозе Моуриньо потвърди, че няма да прояви никаква игрова лоялност

...
Жозе Моуриньо потвърди, че няма да прояви никаква игрова лоялност
Коментари Харесай

Моу: Челси? Аз съм на 100% Тотнъм!

Жозе Моуриньо удостовери, че няма да прояви никаква игрова преданост в идното дерби против Челси идната неделя от Премиър лийг. Специалния не пропусна да изкаже възхищението си от мениджъра на съперника - Франк Лампард, който бе главен за Моу състезател в двата му интервала на "Стамфорд Бридж ". Същевременно мениджърът довери, че се радва за оставането на Тоби Алдервайрелд, само че не счита, че идването му ще донесе домино-ефект и не знае дали Ян Вертонген и Кристиан Ериксен ще останат и идната година в клуба.

„ Шпорите” одобряват лондонския си зложелател, който на два пъти бе воден от португалеца през новия век, а мачът е от 18,30 часа и ще може да го наблюдавате в живо лъчение по DIEMA SPORT 2, както и на онлайн-платформата ни PLAY DIEMA XTRA. Сайтът GONG.BG ще следи всичко забавно на „ Тотнъм Стейдиъм” с текст и богато видеосъдържание.

Моуриньо е надълбоко във фолклора на Челси, откакто има извоювани шест трофея с отбора от „ Стамфорд Бридж”, в това число три трофеи на Англия, само че сподели, че в този момент е „ 100% Тотнъм”.



„ За мен това е следващият мач, а аз съм 100% Тотнъм. Винаги съм на 100% зад клуба си. Няма място за сантименти с предходните ми тимове. Давал съм всичко за тях. Всичко и в никакъв случай не съм се пазил. Лесно е за мен да изиграем този мач. Трудно ще е, тъй като Челси има качество, само че не е мъчно от прочувствена гледна точка”.

Mourinho on the Chelsea game: “I am 100 per cent Tottenham. I am 100 per cent my club, always. There is no space at all for my previous clubs.” #THFC #COYS
— Jonathan Veal (@jonathandveal83) December 20, 2019
Моуриньо ще срещне до себе си доста познато лице – Франк Лампард, който бе един от главните му футболисти в двата му интервала в Челси. Португалецът призна, че ще има огромна прегръдка за някогашния му халф, само че няма да го кани на пиво след края на срещата.

„ Не възнамерявам да го поканвам, защото нашият стадион е изработен по този начин, че всички зони са доста покрай нашите специфични пространства. Досега не съм канил нито един управител там и не мисля да го направя и с Франк. Ще го прегърна преди и след мача, а резултатът няма да има значение за това. Мисля, че нашите връзки ще се запазят вечно, тъй като той ми даде доста като състезател. Нищо няма да се промени, обичам го това момвче и се надявам да загуби в неделя”, призна още Специалния.

 Франк Лампард
източник: Gulliver/Getty Images
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР