Жозе Моуриньо изрази своите съмнения, че Антони Марсиал и Маркъс

...
Жозе Моуриньо изрази своите съмнения, че Антони Марсиал и Маркъс
Коментари Харесай

Моуриньо се усъмни в Рашфорд и Марсиал

Жозе Моуриньо изрази своите подозрения, че Антони Марсиал и Маркъс Рашфорд ще могат да задържат равнището от дуела с Челси през целия сезон.

Рашфорд заби 2 попадения, до момента в който Марсиал се регистрира с едно във вратата на Кепа Арисабалага. „ Червените дяволи “ стартираха по този метод с разгромна победа с 4:0 против един от огромните си съперници през този сезон. Бившият ментор на Юнайтед обаче е песимистичен по отношение на опцията двамата нападатели да поддържат постоянството си пред гола.

„ Способни са да го създадат, когато играят против тимове като Челси. Те бяха прекомерно мекошави. Трудно е да се направи действителна преценка на двамата, защото Челси не бяха компактни, имаше прекалено много пространство сред линиите и нямаше задоволително експанзия в отбрана “, разяснява Специалния.

„ Мисля, че за Юнайтед ше бъде доста по-сложно ще тимове, които играят в бездънен блок. При това състояние няма да има пространство за нападателите. Ако пък блокът се изтегли по-високо, то тогава има тимове отвън топ 6, които могат да пресират доста добре и още веднъж ще е мъчно “.

„ За момента въпреки всичко няма защо да тормозят, изключително след подобен резултат. Не мисля, че те ще бъдат първенци, само че могат да имат добър сезон “, приключи Моуриньо.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР