Жозе Моуриньо е една от най-коментираните футболни личности на Острова,

...
Жозе Моуриньо е една от най-коментираните футболни личности на Острова,
Коментари Харесай

За 4 минути Моуриньо отговори на всички въпроси!

Жозе Моуриньо е една от най-коментираните футболни персони на Острова, изключително откакто "Манчестър Юнайтед " загуби мача си с "Брайтън ", а за неговото уволняване се приказва все по-сериозно.

Португалецът за следващ път обаче потвърди, че е специфичен и отговори на всички запитвания на репортерите единствено за... 259 секунди. Толкова търпя конференцията на мениджъра на "червените дяволи " преди мача с "Тотнъм ".

Освен, че бе много сбит, Моуриньо стартира брифинга си и 30 минути по-рано от плануваното, което изяснява неналичието на доста кореспонденти.

Най-много бяха въпросите за бъдещето му отпред на клуба и появилите се информации в британските медии, че е в изострен спор с изпълнителния шеф на отбора Ед Уудуърд.

"Не знам и 10% от това, което е написано. Не съм аз верния човек, който да дава отговор на тези въпроси. Аз нямам проблеми с изпълнителния шеф ", сподели Моуриньо.

За идния мач с "Тотнъм " той също не бе сладкодумен.

"Очаквам да играем добре и да победим, това желая да видя против "Тотнъм ". Няма да разясня какво ме впечатли в "Тотнъм " дотук ".

Според английските медии, точно от развоя на срещата с "шпорите " зависи подари Моуриньо ще продължи да води "Юнайтед " и за напред. Като вид за негов правоприемник отпред на "червените дяволи " се спряга Зинедин Зидан.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР