Жозе Алдо ще получи още една възможност да си върне

...
Жозе Алдо ще получи още една възможност да си върне
Коментари Харесай

Макс Холоуей срещу Жозе Алдо II в UFC 218

Жозе Алдо ще получи още една опция да си върне купата много по-рано от предстоящото. Шампионът на Ultimate Fighting Championship (UFC) в категория перо Макс Холоуей и Алдо ще се изправят един срешу различен в основното събитие на UFC 218 на 2 декември в Детройт, Мичиган.

Алдо загуби купата си точно от Холоуей през юни след механически нокаут в третия рунд. Бразилецът е един от най-великите първенци на UFC и беше дълготраен крал в категория перо.

Той трябваше да се изправи против Рикардо Ламас на 26 декември, само че проектите се трансформираха. От UFC към момента не са оповестили какво ще вършат с Ламас, само че най-вероятно към този момент търсят негов противник. Що се отнася до първенеца Холоуей, той е спечелил последните си 11 борби, което е повече от впечатляващо.

UFC 218 ще се завърне в обновената зала "Little Ceasars Arena " в Детройт, а останалите борби от главната карта за вечерта също са много впечатляващи: Алистър Овърийм - Франсис Нгану, Еди Алварез - Джъстин Гайджи, Хенри Сехудо - Серхио Петис, Тесия Торес - Мишел Уотерсън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР