Жоро Мустака и Андрей Дебелия са двамата криминално проявени, които

...
Жоро Мустака и Андрей Дебелия са двамата криминално проявени, които
Коментари Харесай

Ето кои са двамата бандити, които берат душа в болница след кървав екшън в Дианабад

Жоро Мустака и Андрей Дебелия са двамата престъпно проявени, които берат душа сега в столичната "Окръжна болница ", съобщи БЛИЦ.
Както медията ни писа на 3 януари вечерта в квартал "Дианабад ", на кръстовището на булевардите „ Никола Габровски “ и „ Г.М. Димитров “, мъжете се скарали с пресичащ на пешеходна пътека мъж, който ги наръгал с нож.

Двама мъже са с заплаха за живота, откакто бяха наръгани при скандал на пътя

По данни на полицията абсурдът зародил поради отнето преимущество. Медията ни научи, че и на двамата ранени им е преливана кръв, само че към момента са в сериозно положение.
Жоро Мустака е известна фигура в крими средите. Той е лежал в пандиза за трафик на бежанци и склоняване към проституция. Аверът му Андрей Дебелия също е бил зад решетките, само че поради владеене и разпространяване на опиати. Той се изявява като предприемач и е някогашен шеф на паметното заведение "Дървеното " в квартал "Герена ", до стадион "Георги Аспарухов ". Полицията към момента търси пешеходецът, който е наръгал двамата мъже. Разследващите работят и по версия, че кървавият екшън не е станал инцидентно, а е споразумяване на сметки.

Вижте фотоси на Андрей Дебелия в нашата изложба.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР