Жоро Игнатов трябва да е министър-председател. Конкретен, точен и ясен

...
Жоро Игнатов трябва да е министър-председател. Конкретен, точен и ясен
Коментари Харесай

ТВ водеща се разведе, известен бизнесмен от Пловдив опита и успя

 Жоро Игнатов би трябвало да е министър-председател. Конкретен, прецизен и явен е и има визия за бъдещето. Съдия Иван Сотиров сигурно ще бъде министър на правораздаването и на вътрешните работи. Нана може да оглави няколко министерства, тъй като като характерен Овен й се получава доста добре да работи на няколко фронта. А за себе си - ставам за министър на туризма, тъй като обичам да пътувам и бих била доста потребна в тази сфера. 

Този кабинет начерта пред Мисис България 2019 Марина Цветанова. Освен с купите си за хубост чаровната брюнетка се трансформира и в едно от новите емблематични лица на предаването " Съдебен спор " в ефира на Нова телевизия. От месеци Марина е по-известна като пристав Цветанова, която е компактно до водещата Нана Гладуиш и арбитър Иван Сотиров.

Без да изневерява на традицията, Марина и в неделя упражни правото си на глас. Но този път с надалеч по-различно решение.

" За първи път не можах да поддържа никого, почтено казано. Нито в изборите за президент, нито в тези за парламент. Защото виждаме какво разцепление стана в последните служебни държавни управления. Президентът Радев, вместо да е обединител, е разединител. Последните министри не съумяха да свършат задоволително от дилемите, които си бяха заложили по време на служебния кабинет. Затова не поддържах никого и за първи път употребих тъкмо тази алтернатива при гласуването ", показа пред " България Днес " пристав Цветанова.

Тя е безапелационна, че е безспорна насмешка към гласуващите за трети път да отидат тази година на избори.

" Политиците не могат да вземат съответно решение за сформиране на едно нормално държавно управление. Това изрично не трябва да се случва този път. Трябва да се вземат рационални решения и да се създадат взаимни отстъпки сред партиите, тъй като всичко е една цялостна каша сега. И в образованието, и най-много в опазването на здравето. Виждаме каква инфлация има, а по тематиката се мълчи. Абсолютно всички артикули, материали и горива са мощно повишени и това някак си минава сред капките. Темата се загатва единствено от време на време ", споделя още Мисис България.

Затова и няма нищо инцидентно в подредения проектокабинет от Марина. Тя залага на своите известни сътрудници отпред на страната, тъй като е уверена в лидерските им качества повече от всички други кандидати за властта.

" От май месец всеки снимачен ден е друг. Има доста динамичност, а екипът е необикновен. Не съм вярвала, че ще имам привилегията да работя с толкоз неповторими хора. Перфектно сработена машина. Продължаваме с цялостна мощ фотосите. Предстоят доста нови изненади ", не пести похвали за посочените от нея подобаващи държавници.

" Разведох се неотдавна, а Жоро Игнатов ми беше юрист по делото. В момента се веселя на нова обич. Известен предприемач от Пловдив е. Бързо и динамично се развиват нещата при мен. Щастлива съм и в персонален, и в професионален проект ", разгласи Марина.

С досегашния й брачен партньор Цветанова е разграничена от доста месеци, само че чак в този момент е написано решението за формалния бракоразвод.

" По взаимно единодушие е, няма никакви проблеми. Разбираме се прелестно, поддържаме се един различен като родители. В последна сметка най-важното е развъждането и възпитанието на детето, което сме основали. Нямаме безусловно никакви спорове ", споделя Мисис България.

Не е имало съответна причина за раздялата, споделя Марина. " Имахме разлики, които не успяхме да изгладим във времето ", добавя тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР